Toners kopen

Heb je een laserprinter op kantoor of thuis? Dan heb je van tijd tot tijd nieuwe printer toner nodig. Toner-cartridges voor alle merken printers bestel je snel en gemakkelijk bij PrintAbout, net als alle andere printer supplies. We hebben de originele toners van onder andere Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Kyocera en veel andere merken laserprinters. Vrijwel alle merken toner kun je direct online bestellen en de volgende dag al in huis hebben.

Jouw toner vind je bij PrintAbout

Voor elk merk, type en serie laserprinter is er vaak een eigen toner. Weet je het typenummer, dan kun je daar op zoeken. Weet je het typenummer van jouw lasertoner niet, dan helpt onze keuzehulp je met het vinden van de juiste toner. Voer simpelweg je printermerk, je printerserie en het printermodel in en je vindt de lasertoner waarmee je snel verder kunt.

Goedkope toners

We hebben de originele toners voor jouw printer in zwart en in de kleuren cyaan, magenta en geel op voorraad. Daarnaast kun je bij verschillende typen laserprinters kiezen voor voordeelbundels met meerdere kleuren die je tegelijk kunt aanschaffen. Wist je dat je met het PrintAbout-huismerk veel op je printkosten kunt besparen? De PrintAbout-cartridges zijn afgevuld met dezelfde kwaliteit toner als de originele merken, maar hebben wel meer inhoud. Hierdoor kun je langer printen en bovendien profiteer je van een voordeligere prijs, die soms wel 50% of meer scheelt ten opzichte van merktoners.

Toner kopen bij PrintAbout

Ook de goedkope toner voor jouw printer bestel je dus eenvoudig én voordelig via PrintAbout, net als andere accessoires en printer supplies voor jouw laserprinter. Vóór 23.00 uur bestellen is de volgende dag afgeleverd door PostNL of GLS. Wanneer je € 50,- aan huismerkproducten, dus ook toner cartridges, bestelt, wordt jouw pakket gratis verzonden en je hebt levenslange garantie op het huismerk. 

Bestel de toner voor jouw LED of laserprinter bij PrintAbout!

Veelgestelde vragen

Welke toner past in mijn printer?

Om erachter te komen welke toner in jouw printer past, moet je rekening houden met het merk en model van je printer. Deze informatie kun je meestal vinden op een label aan de buitenkant van de printer of in de handleiding. Heb je hulp nodig? Gebruik dan onze handige cartridge keuzehulp. Binnen enkele stappen weet je op basis van jouw printertype welke cartridge of toner je nodig hebt. Daarnaast wordt bij al onze cartridges aangegeven welke printertype geschikt is.

Hoe lang doe je met een toner?

Hoe lang je met een toner doet, hangt af van verschillende factoren zoals het merk en model van de printer, het aantal pagina's dat je afdrukt en het soort documenten dat je afdrukt (zwart-wit of kleur). Over het algemeen gaan toners langer mee dan inkjetcartridges en kunnen ze honderden tot duizenden pagina's afdrukken voordat ze moeten worden vervangen. Het is echter belangrijk om regelmatig de status van de toner te controleren.

Zijn huismerktoners net zo goed als origineel?

Ja, huismerktoners zijn een uitstekend alternatief voor originele toners. Ze zijn speciaal ontwikkeld om te werken met jouw printermodel en bieden dezelfde kwaliteit en prestaties als originele toners. Bovendien zijn ze vaak voordeliger geprijsd, waardoor je flink kunt besparen op printkosten. Onze PrintAbout huismerktoners worden zorgvuldig getest en voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen als originele toners, dus je kunt erop vertrouwen dat ze betrouwbaar zijn.