Printers
Printers

Houd je printer in topconditie

31 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 15 februari 2024

Een printer is een belangrijk hulpmiddel in ons dagelijks leven, of het nu gaat om het afdrukken van belangrijke documenten voor werk of school, of het vastleggen van kostbare herinneringen in de vorm van foto's. Om ervoor te zorgen dat je printer altijd klaar is voor actie en topprestaties levert, is regelmatig onderhoud belangrijk. 

Lees meer
Printers

Beste inkttank printer 2024

30 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 14 februari 2024

Bij PrintAbout zetten we jaarlijks de onderzoeksresultaten van de Consumentenbond op een rij om jou te informeren over de beste inkttank printers van het jaar. In dit artikel lichten we niet alleen de beste inkttank printer uit, maar ook de top 3 best verkochte modellen van 2024 bij PrintAbout. 

Lees meer
Printers

De techniek achter de thermische printer

3 november 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 11 januari 2024

Labelprinters zijn essentiële hulpmiddelen voor bedrijven en organisaties die regelmatig labels moeten afdrukken. Denk hierbij aan verzendlabels, productlabels en etiketten. Er zijn verschillende soorten labelprinters beschikbaar op de markt, maar wat ze allemaal gemeen hebben is hun technologie, namelijk: thermisch printen. Lees in deze blog alles over wat thermisch printen is!

Lees meer
Printers

Ontdek de voordelen van mobiele printers

19 oktober 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 15 februari 2024

Je bent onderweg naar een vergadering en je bent vergeten bent om de belangrijke documenten af te drukken. Wat nu? Vroeger zou dit een groot probleem zijn geweest, maar vandaag de dag komen mobiele printers om de hoek kijken, die een wereld van mogelijkheden openen voor degenen die altijd onderweg zijn.

Lees meer
Printers

Print je eigen fotoboek

27 september 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 17 november 2023

In het digitale tijdperk waarin we leven, worden kostbare herinneringen vaak opgeslagen op smartphones, tablets en laptops. Maar er is iets magisch aan het vastleggen van momenten in tastbare vorm, en daar komt het idee van het printen van je eigen fotoboek om de hoek kijken.

Lees meer
Printers

Wat is mijn printertype?

13 september 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 1 februari 2024

Bij het zoeken naar een nieuwe cartridge voor je printer, is het van groot belang om nauwkeurig te bepalen welk specifiek type cartridge je nodig hebt. In een paar eenvoudige stappen leggen we je uit hoe je het typenummer van jouw printer vindt en welke cartridge hier bij passen.

Lees meer
Printers

Brother printer herkent cartridge niet - Stappenplan

10 juli 2023 - door SjorsLaatst gewijzigd op 26 september 2023

Herkent jouw Brother printer de cartridge niet? Dan kun je hier een aantal eenvoudige oplossingen vinden! Volg het stappenplan en voordat je het weet kun jij weer printen.

Lees meer
Printers

Inkt vervangen Dymo LabelWriter? Volg dit stappenplan

16 januari 2023 - door SjorsLaatst gewijzigd op 11 januari 2024

Dymo labelwriter inkt op? Dat kun je denken wanneer de labelwriter minder scherp print. Ontdek hier hoe jouw labelwriter weer scherp labels afdrukt. 

Lees meer
Printers

Vind de beste labelprinter van 2024

10 januari 2023 - door SjorsLaatst gewijzigd op 8 februari 2024

Heb jij een nieuwe labelprinter nodig? Wij hebben de beste 4 in 2023 voor je uitgezocht. Zo kun jij gemakkelijk de beste labelprinters met elkaar vergelijken. Hierdoor ben jij snel klaar met je speurtocht en kun je weer aan de slag.

Lees meer
Printers

De levensduur van een printer

15 december 2022 - door DonnaLaatst gewijzigd op 15 februari 2024

Heb jij een nieuwe printer en wil je weten hoe je er zo lang mogelijk mee kunt doen? We helpen je hier natuurlijk graag bij. Lees ons advies snel verder en vind de beste tips voor het verlengen van de levensduur van je printer!

Lees meer
Printers

Welke printer kopen bij weinig gebruik?

19 september 2022 - door DonnaLaatst gewijzigd op 10 januari 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe printer bij weinig gebruik? Dan wil je natuurlijk een printer die het beste past bij jouw situatie. Wij helpen je dan ook graag met deze zoektocht. Lees ons advies snel verder en vind de beste printer voor weinig gebruik!

Lees meer
Printers

HP ePrinter: zo zit je niet aan een HP abonnement vast

22 juni 2022 - door BenteLaatst gewijzigd op 1 februari 2024

Wanneer je een HP e printer koopt, zijn er instellingen die je moet doorlopen om gebruik te kunnen blijven maken van huismerk cartridges of toners.

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op huismerk