Printers
Printers

Beste HP printer van 2024

2 april 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 4 april 2024

In deze blog nemen we een kijkje naar de beste HP printer van 2024! Als je op zoek bent naar een betrouwbare printer die hoog scoort bij zowel experts als gebruikers, ben je hier aan het juiste adres. We hebben onderzoek gedaan en de printers onder de loep genomen die als 'Beste uit de Test' zijn gekomen bij de Consumentenbond.

Lees meer
Printers

Brother abonnementen

11 maart 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 12 maart 2024

Gebruik je een Brother-printer? Dan ben je waarschijnlijk bekend met EcoPro. Met deze service biedt Brother de zekerheid dat je altijd voldoende printerinkt hebt, zonder dat je naar de winkel hoeft. Handig, maar er zijn ook aspecten van dit inkt-abonnement om rekening mee te houden. In deze blog vind je alle informatie die je moet weten over Brother EcoPro.

Lees meer
Printers

Beste all-in-one printers van 2024

1 maart 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 19 maart 2024

Als je al enige tijd op zoek bent naar een printer voor kantoor of thuis die aan al jouw behoeften voldoet, dan is dit de juiste blog voor jou. Benieuwd naar de absolute topper van dit jaar? We duiken in de beste all-in-one printer van 2024 en laten ons inspireren door de testresultaten van de Consumentenbond, waarbij zowel de 'Beste uit de Test getest' als 'Beste Koop' modellen voorbij komen.

Lees meer
Printers

Beste zwart-wit printers van 2024

26 februari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 6 maart 2024

Benieuwd naar de best geteste zwart-wit printer van 2024? Zoek niet verder. We hebben de markt doorgespit en onderzoek gedaan om de beste zwart-wit printer voor jou te vinden.

Lees meer
Printers

Houd je printer in topconditie

31 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 15 februari 2024

Een printer is een belangrijk hulpmiddel in ons dagelijks leven, of het nu gaat om het afdrukken van belangrijke documenten voor werk of school, of het vastleggen van kostbare herinneringen in de vorm van foto's. Om ervoor te zorgen dat je printer altijd klaar is voor actie en topprestaties levert, is regelmatig onderhoud belangrijk. 

Lees meer
Printers

Beste inkttank printer 2024

30 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 14 februari 2024

Bij PrintAbout zetten we jaarlijks de onderzoeksresultaten van de Consumentenbond op een rij om jou te informeren over de beste inkttank printers van het jaar. In dit artikel lichten we niet alleen de beste inkttank printer uit, maar ook de top 3 best verkochte modellen van 2024 bij PrintAbout. 

Lees meer
Printers

De techniek achter de thermische printer

3 november 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 11 januari 2024

Labelprinters zijn essentiële hulpmiddelen voor bedrijven en organisaties die regelmatig labels moeten afdrukken. Denk hierbij aan verzendlabels, productlabels en etiketten. Er zijn verschillende soorten labelprinters beschikbaar op de markt, maar wat ze allemaal gemeen hebben is hun technologie, namelijk: thermisch printen. Lees in deze blog alles over wat thermisch printen is!

Lees meer
Printers

Ontdek de voordelen van mobiele printers

19 oktober 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 15 februari 2024

Je bent onderweg naar een vergadering en je bent vergeten bent om de belangrijke documenten af te drukken. Wat nu? Vroeger zou dit een groot probleem zijn geweest, maar vandaag de dag komen mobiele printers om de hoek kijken, die een wereld van mogelijkheden openen voor degenen die altijd onderweg zijn.

Lees meer
Printers

Print je eigen fotoboek

27 september 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 17 november 2023

In het digitale tijdperk waarin we leven, worden kostbare herinneringen vaak opgeslagen op smartphones, tablets en laptops. Maar er is iets magisch aan het vastleggen van momenten in tastbare vorm, en daar komt het idee van het printen van je eigen fotoboek om de hoek kijken.

Lees meer
Printers

Wat is mijn printertype?

13 september 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 1 februari 2024

Bij het zoeken naar een nieuwe cartridge voor je printer, is het van groot belang om nauwkeurig te bepalen welk specifiek type cartridge je nodig hebt. In een paar eenvoudige stappen leggen we je uit hoe je het typenummer van jouw printer vindt en welke cartridge hier bij passen.

Lees meer
Printers

Brother printer herkent cartridge niet - Stappenplan

10 juli 2023 - door SjorsLaatst gewijzigd op 26 september 2023

Herkent jouw Brother printer de cartridge niet? Dan kun je hier een aantal eenvoudige oplossingen vinden! Volg het stappenplan en voordat je het weet kun jij weer printen.

Lees meer
Printers

Inkt vervangen Dymo LabelWriter? Volg dit stappenplan

16 januari 2023 - door SjorsLaatst gewijzigd op 11 januari 2024

Dymo labelwriter inkt op? Dat kun je denken wanneer de labelwriter minder scherp print. Ontdek hier hoe jouw labelwriter weer scherp labels afdrukt. 

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op huismerk