Wat vinden onze klanten van PrintAbout?

Op basis van 71.307 beoordelingen geven onze klanten ons een gemiddeld cijfer van een 4.6 uit 5! Hier zijn wij uiteraard apetrots op.

Daarnaast helpt onze klantendienst je graag bij al jouw vragen over jouw bestelling, productvragen, garantie, betaalmogelijkheden, bezorging, etc! Wij helpen je graag en staan je professioneel te woord.

4.6 uit 5

PrintAbout.be beoordelingen

UitstekendTrusted Shops stars
Een score van 4.6 uit 5 op basis van 71.307 reviews op Trusted Shops
Trusted Shops stars
Snel en correct zoals altijd Geplaatst door A.W Schuit op 30-05-2024
Trusted Shops stars
Goed advies en snelle levering. Goede kwaliteit eigen merk inkt Geplaatst door Annelies C. Pierrot-Bults op 30-05-2024
Trusted Shops stars
Correct en snel. Heldere communicatie Geplaatst door Frederieke Toorn op 30-05-2024
Trusted Shops stars
Correcte afhandeling. Snelle verzending.Geplaatst door J. Veltstra op 30-05-2024
Trusted Shops stars
Zeer goede "hp" kwaliteit, gekoppeld aan de snelle en correcte levering !Geplaatst door Jef Tops op 30-05-2024
Trusted Shops stars
Vlugge levering en goede service.Geplaatst door Marcella Kerkhoven op 30-05-2024
Trusted Shops stars
Telkenmale optimale levertijd (volgende dag) en goede kwaliteitGeplaatst door Ben Wegman op 30-05-2024
Trusted Shops stars
Eerlijke prijzen,perfecte afspraken en op het aangegeven moment geleverd !Geplaatst door Georges Vande Velde op 30-05-2024
Trusted Shops stars
Installeren gaat beter en sneller met een printer USB kabel. Gelukkig had ik er nog één liggen. Canon Pixma 5051 werkt prima. Ik ben er erg tevreden mee. Ik had hiervoor een ander merk maar ben nu weer terug bij Canon. De bezorging met extra attributen is via Printabout uitstekend gegaan. Al met al ben ik erg tevreden met Printabout, ik heb al eerder zaken met hun tot volle tevredenheid gedaanGeplaatst door Dick Breda op 30-05-2024
Trusted Shops stars
Altijd een snelle goede levering. Prima (en goed betaalbare) producten.Geplaatst door Evelien Isphording op 30-05-2024
Trusted Shops stars
goede prijs en snelle service.Geplaatst door Luc Verschueren op 30-05-2024
Trusted Shops stars
The purchased products were of good quality. They also called and followed up on the toner error problem.Geplaatst door Hamidreza Dehghani op 30-05-2024
Trusted Shops stars
Berstellen en leveren gaat vlot, vriendelijke hulp bij contact. Top!Geplaatst door Jean-Louis Leroy op 29-05-2024
Trusted Shops stars
ik heb nogal gewinkeld bij printabout, en zeer tevreden, overzichtelijke website, en vooral de prijzen zijn heel concurrentieel , dus ik enorm blij, ook heel snel geleverdGeplaatst door MEDARD ALBRECHTS op 29-05-2024
Trusted Shops stars
Goede prijs prestatieverhouding, snelle leveringGeplaatst door Rutger Töller op 29-05-2024
Trusted Shops stars
Printabout heeft mij goed geholpen om een defect inktpatroon terug te sturen en heeft volledig gratis een nieuw exemplaar opgestuurdGeplaatst door Eric De Rauw op 29-05-2024
Trusted Shops stars
Snelle levering, inclusief heldere instructies voor het installeren.Geplaatst door Jeroen Verhaart op 29-05-2024
Trusted Shops stars
Snelle en goede service!Geplaatst door Roswitha Teerink op 29-05-2024
Trusted Shops stars
Snelle levering Geplaatst door Bert Jong op 29-05-2024
Trusted Shops stars
snelle verzending, duidelijke siteGeplaatst door Jan Beverloo op 28-05-2024