Labels

etiketten

Etiketten

Een etiket is een voorgesneden sticker, vaak zitten deze stickers op een rol. Een etiket heeft een vast formaat en kan niet worden aangepast naar de gewenste lengte. Etiketten zijn vaak wit van kleur.

brother-etiketten
dymo-etiketten
printabout-etiketten
zebra-etiketten
tapes

Tapes

Een tape is een lange sticker op een rol of cassette. Een tape kan op maat geknipt worden, dit is vaak een functie van de labelprinter. Er zijn verschillende soorten kleuren tapes beschikbaar.

brother-tapes
dymo-tapes
printabout-tapes
PrintAbout medewerker

Labels bestellen?

Vind eenvoudig de label die in jouw printer past

Labels kopen

Labels zijn een verzamelnaam voor verschillende soorten etiketten en tapes die gebruikt worden voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het organiseren van je archiefkast, het labelen van producten in de winkel of het markeren van documenten, labels bieden een eenvoudige manier om informatie over te brengen. Met een breed scala aan formaten, kleuren en materialen kunnen labels worden aangepast aan specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar etiketten om te printen of zelfklevende tapes voor het markeren van objecten, je vindt ze bij PrintAbout.

Labelprinter labels kopen

Wil je labels bestellen zodat je pakketten kunt verzenden? Of wil je kleinere tapes hebben, zodat je de mappen thuis kunt ordenen? We bieden je een breed assortiment aan labels aan. Zo kun je voor al jouw labelwerkzaamheden een geschikt product vinden. Ze zijn er namelijk in verschillende maten en kleuren die elk voor een andere toepassing handig zijn. Hierbij kun je denken aan labels zoals verzendetiketten, tot naamplaatjes voor een evenement. Wil je transparante labels bestellen? Dan kun je dat ook bij ons doen. 

Goedkope labels en labelprinter stickers

Met de labels van het PrintAbout huismerk kun je besparen op jouw labelwerk. Ze zijn niet alleen voordeliger, maar ook nog eens van goede kwaliteit. De labels van PrintAbout zijn beschikbaar in alle conventionele maten en passen in verschillende types en merken labelprinters. Zo hebben we alternatieven voor Dymo en Brother labelprinters. Ben je benieuwd of we voor jouw model ook labels of labelprinter stickers aanbieden? Dan kun je het beste de keuzehulp gebruiken of klikken op het type labelprinter dat je hebt. Hierna krijg je een overzicht met alle beschikbare labels voor labelprinter.

Bestel vandaag nog jouw labels voor je labelprinter bij PrintAbout!