Cartridges en toners

HP LaserJet toners en supplies

19 april 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 22 april 2024

Op deze pagina kun je een overzicht vinden van alle beschikbare HP LaserJet printers. Bij elke printer zie je welke HP LaserJet toners en benodigdheden geschikt zijn. Het is belangrijk om te weten welke toner je nodig hebt voor jouw specifieke printermodel. Niet elke toner past namelijk in elke HP LaserJet printer. Daarom is het verstandig om eerst te controleren welk model printer je hebt voordat je de juiste toners aanschaft.

Lees meer
Cartridges en toners

HP Envy inkt cartridges

18 april 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 19 april 2024

Op deze pagina vind je een overzicht van alle beschikbare HP Envy printertypes. Per printertype krijg je te zien welke HP Envy inkt cartridges en supplies geschikt zijn. Het is belangrijk om te weten welk inktpatroon geschikt is voor jouw specifieke printertype. Elk inktpatroon heeft namelijk een unieke afmeting en past niet op elke printer. Zorg er daarom altijd voor dat je eerst controleert welk printermodel je hebt, zodat je de juiste cartridges aanschaft.

Lees meer
Printers

Beste HP printer van 2024

2 april 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 4 april 2024

In deze blog nemen we een kijkje naar de beste HP printer van 2024! Als je op zoek bent naar een betrouwbare printer die hoog scoort bij zowel experts als gebruikers, ben je hier aan het juiste adres. We hebben onderzoek gedaan en de printers onder de loep genomen die als 'Beste uit de Test' zijn gekomen bij de Consumentenbond.

Lees meer
Overig

Beveiligd printen

26 maart 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 2 april 2024

Ooit aan de beveiliging van je printer gedacht? Je zou het niet verwachten, maar printers kunnen ook gehackt worden. Printers zijn tegenwoordig niet meer alleen maar apparaten om documenten af te drukken. Het is daarom essentieel om ervoor te zorgen dat deze informatie veilig blijft. Maar hoe werkt zo'n beveiliging nu eigenlijk? Waarom zou je je printer beveiligen? En wat is er dan precies beveiligd? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Lees meer
Printers

Brother abonnementen

11 maart 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 12 maart 2024

Gebruik je een Brother-printer? Dan ben je waarschijnlijk bekend met EcoPro. Met deze service biedt Brother de zekerheid dat je altijd voldoende printerinkt hebt, zonder dat je naar de winkel hoeft. Handig, maar er zijn ook aspecten van dit inkt-abonnement om rekening mee te houden. In deze blog vind je alle informatie die je moet weten over Brother EcoPro.

Lees meer
Printers

Beste all-in-one printers van 2024

1 maart 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 19 maart 2024

Als je al enige tijd op zoek bent naar een printer voor kantoor of thuis die aan al jouw behoeften voldoet, dan is dit de juiste blog voor jou. Benieuwd naar de absolute topper van dit jaar? We duiken in de beste all-in-one printer van 2024 en laten ons inspireren door de testresultaten van de Consumentenbond, waarbij zowel de 'Beste uit de Test getest' als 'Beste Koop' modellen voorbij komen.

Lees meer
Printers

Beste zwart-wit printers van 2024

26 februari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 6 maart 2024

Benieuwd naar de best geteste zwart-wit printer van 2024? Zoek niet verder. We hebben de markt doorgespit en onderzoek gedaan om de beste zwart-wit printer voor jou te vinden.

Lees meer
Overig

Tips voor efficiënt printen met Apple AirPrint

19 februari 2024 - door Tyra

Heb je een Apple-apparaat en wil je graag eenvoudig kunnen printen? Dan is Apple AirPrint de oplossing voor jou! AirPrint is ontwikkeld door Apple om printen makkelijker te maken. Het is een handige functie die beschikbaar is op alle apparaten van Apple, zoals iPhones, iPads en Macs.

Lees meer
Printers

Houd je printer in topconditie

31 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 15 februari 2024

Een printer is een belangrijk hulpmiddel in ons dagelijks leven, of het nu gaat om het afdrukken van belangrijke documenten voor werk of school, of het vastleggen van kostbare herinneringen in de vorm van foto's. Om ervoor te zorgen dat je printer altijd klaar is voor actie en topprestaties levert, is regelmatig onderhoud belangrijk. 

Lees meer
Printers

Beste inkttank printer 2024

30 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 14 februari 2024

Bij PrintAbout zetten we jaarlijks de onderzoeksresultaten van de Consumentenbond op een rij om jou te informeren over de beste inkttank printers van het jaar. In dit artikel lichten we niet alleen de beste inkttank printer uit, maar ook de top 3 best verkochte modellen van 2024 bij PrintAbout. 

Lees meer
Cartridges en toners

Doorprinten met lege kleurencartridges

25 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 15 februari 2024

Ben je wel eens in de situatie geweest waarin je een belangrijk document wilde printen, maar je kreeg een melding dat een of meer van je kleurencartridges leeg waren? Het kan frustrerend zijn als je niet direct nieuwe cartridges bij de hand hebt, maar toch dringend iets moet afdrukken. Gelukkig is er een tijdelijke oplossing!

Lees meer
Cartridges en toners

Printen met de goedkoopste inkt

8 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 14 februari 2024

In deze blog delen we handige tips om zo zuinig mogelijk te printen, zodat je jouw budget onder controle kunt houden zonder concessies te doen aan jouw printbehoeften.

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op huismerk