Printers

Printers vergelijken

8 juli 2024 - door Tyra

Ben je op zoek naar de ideale printer voor thuis of op kantoor? Bij PrintAbout begrijpen we dat de keuze van een printer een belangrijke beslissing is. Met een overvloed aan opties op de markt, kan het lastig zijn om de juiste printer te vinden.

Lees meer
Printers

Beste mobiele printer van 2024

27 juni 2024 - door Tyra

Ben je op zoek naar een printer die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is een mobiele printer of pocket printer iets voor jou! In deze blog ontdek je wat de beste opties zijn in 2024.

Lees meer
Accessoires

Beste papierversnipperaar van 2024

20 juni 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 20 juni 2024

Wil je weten welke papierversnipperaar het beste is in 2024? Je bent hier op de juiste plek. In deze blog nemen we je mee langs de beste papierversnipperaars en helpen we je de ideale keuze te maken, of je nu thuis of op kantoor werkt.

Lees meer
Printers

HP printer verbinden met wifi

10 juni 2024 - door Tyra

Je hebt een mooie nieuwe HP printer gekocht, maar nu moet je hem nog verbinden met je wifi-netwerk. Gelukkig is dit helemaal niet moeilijk! In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe je jouw HP printer met wifi verbindt, zodat je snel en gemakkelijk draadloos kunt printen.

Lees meer
Printers

Specialisten review: Canon Pixma 6350a

3 juni 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 1 juli 2024

In deze specialisten review zullen we uitgebreid ingaan op de plus- en minpunten van de Canon PIXMA TS6350a, evenals het algemene gebruik ervan. 

Lees meer
Printers

Brother printer resetten

30 mei 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Als je een Brother printer hebt, ben je ongetwijfeld bekend met de betrouwbaarheid en kwaliteit van dit merk. Maar zelfs de beste printers kunnen soms problemen krijgen of vastlopen. Gelukkig zijn er handmatige oplossingen om je Brother printer te resetten en weer aan de praat te krijgen.

Lees meer
Printers

Beste Canon PIXMA printer van 2024

14 mei 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 13 juni 2024

Zoeken naar de ideale printer kan soms voelen als een doolhof door alle technische specificaties en functies. Gelukkig staat de Canon PIXMA serie bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid, waardoor het een populaire keuze is voor zowel thuisgebruik als kleine kantoren.

Lees meer
Printers

Zebra printer installeren

2 mei 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

De Zebra labelprinter is een veelgebruikt apparaat in verschillende industrieën, zoals logistiek, detailhandel en gezondheidszorg. Het is een handig hulpmiddel om labels te printen voor verzendingen, productidentificatie en inventarisbeheer. Zebra is een bekend merk dat hoogwaardige labelprinters produceert en heeft verschillende installatiemogelijkheden om aan de verschillende behoeften van de gebruikers te voldoen.

Lees meer
Printers

Samsung printer installeren

24 april 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Als je net een nieuwe Samsung printer hebt gekocht, is het belangrijk om te weten hoe je deze op de juiste manier kunt installeren. Een correcte installatie zorgt ervoor dat je probleemloos kunt printen en optimaal gebruik kunt maken van alle functionaliteiten die de printer biedt.

Lees meer
Cartridges en toners

HP LaserJet toners en supplies

19 april 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 27 juni 2024

Op deze pagina kun je een overzicht vinden van alle beschikbare HP LaserJet printers. Bij elke printer zie je welke HP LaserJet toners en benodigdheden geschikt zijn. Het is belangrijk om te weten welke toner je nodig hebt voor jouw specifieke printermodel. Niet elke toner past namelijk in elke HP LaserJet printer. Daarom is het verstandig om eerst te controleren welk model printer je hebt voordat je de juiste toners aanschaft.

Lees meer
Cartridges en toners

HP Envy inkt cartridges

18 april 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 27 juni 2024

Op deze pagina vind je een overzicht van alle beschikbare HP Envy printertypes. Per printertype krijg je te zien welke HP Envy inkt cartridges en supplies geschikt zijn. Het is belangrijk om te weten welk inktpatroon geschikt is voor jouw specifieke printertype. Elk inktpatroon heeft namelijk een unieke afmeting en past niet op elke printer. Zorg er daarom altijd voor dat je eerst controleert welk printermodel je hebt, zodat je de juiste cartridges aanschaft.

Lees meer
Printers

Beste HP printer van 2024

2 april 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 26 juni 2024

In deze blog nemen we een kijkje naar de beste HP printer van 2024! Als je op zoek bent naar een betrouwbare printer die hoog scoort bij zowel experts als gebruikers, ben je hier aan het juiste adres. We hebben onderzoek gedaan en de printers onder de loep genomen die als 'Beste uit de Test' zijn gekomen bij de Consumentenbond.

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op huismerk