Printers

PrintAbout medewerker

Vind jouw printer in 5 stappen

Wij helpen je graag de juiste printer te kiezen

Printers

Wil je online een zakelijke printer kopen? Of juist eentje voor thuisgebruik? Er zijn veel verschillende printers in de aanbieding met uiteenlopende mogelijkheden. Ga je een nieuwe kleurenprinter of zwart-wit printer online kopen, dan zou je in eerste instantie moeten bepalen wat je met de printer wilt gaan doen. Foto’s afdrukken, documenten printen, scannen en/of kopiëren?

Het maakt een groot verschil of je een zwart-wit print maakt of dat je foto’s en afbeeldingen in kleur wilt printen. Met een kleurenprinter kan je natuurlijk ook een zwart-wit print maken. Wij hebben online veel printers in de aanbieding voor jou en helpen je graag met een printer kiezen. Vervolgens kun jij heel eenvoudig een printer online bestellen bij PrintAbout.

Soorten inkjetprinters of laserprinters?

Wil je een nieuwe printer kopen om foto’s mooi en gedetailleerd af te drukken? De juiste keuze zou dan een inkjetprinter kunnen zijn. Zoek je met name scherpe afdrukken van overwegend tekstdocumenten in jouw nieuwe printer? Dan is een laserprinter het meest geschikt. Dan zijn er ook nog LED-printers die geen bewegende onderdelen bevatten en daardoor langer meegaan dan laserprinters. Thermische printers gebruik je dan weer vooral om etiketten of labels te printen. Daarnaast zijn sommige printers ook kopieer- en faxapparaten. Wij hebben LED, inkjet- en laserprinters in de aanbieding voor jou.

Wil je alleen zwart-wit printen? Dan kan je natuurlijk het beste gaan voor een zwart-wit printer kopen. Ook heb je de keuze tussen een A4 of A3 printer. Via de filtermogelijkheid op onze pagina kan je aangeven welke functies je belangrijk vind voor jouw nieuwe printer. Zodat de juiste type printers voor je gefilterd worden. Zoals het maximale afdrukformaat, de optie om de printer met je smartphone, tablet of computer te verbinden en de prijs. Moet je nog een printer zoeken? Doorloop dan onze printer keuzehulp. Op deze manier kan je een goede zwart-wit printer of kleurenprinter vinden die bij jouw wensen past.

Alles voor jouw printer bij PrintAbout

Ook voor accessoires voor jouw printer zoals inktcartridges en toners kan je als vanzelfsprekend een beroep op ons doen. We hebben een mooie aanbieding voor printers: wanneer je € 50,- aan huismerkproducten bestelt, wordt jouw pakket gratis verzonden en heb je levenslange garantie op het huismerk. Huismerken zijn daarnaast ook nog eens veel goedkoper dan de A-merken van de printerfabrikanten zelf.

Wil je op de hoogte blijven van de printer aanbiedingen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief! Wil je de nieuwe printer online kopen of printer accessoires, maar kom je er niet uit? Wij helpen je bij het kiezen van een printer: gebruik de printer keuzehulp of neem dan contact met ons op. We helpen jou graag bij het maken van een keuze. We hebben jouw nieuwe printer te koop! En dat niet alleen, we hebben alles voor jouw printer!