Printers

Beste labelprinter van 2024

Sjors10 januari 2023 - door SjorsLaatst gewijzigd op 10 juni 2024

Om de beste labelprinter te vinden in 2024, moet je eerst vaststellen waarvoor je de labelprinter nodig hebt. Nadat je dat gedaan hebt, kun je veel makkelijker een keuze maken. Moet jij bijvoorbeeld het magazijn labelen (of de kruidenpotjes thuis), dan is een draagbare labelprinter goed genoeg. Heb jij een webshop en moet jij dagelijks pakketten verzenden? Dan is een vaste printer met meer styling opties een betere keuze. Om deze reden maken wij onderscheid tussen de vaste en draagbare labelprinter.

Bekijk ons hele assortiment Labelprinters!

Vind hier de labelprinter die jij nodig hebt.

Welke labelprinter moet ik kopen?

Wij hebben vier labelprinters uitgezocht, zodat jij minder lang hoeft te zoeken. Hier maken wij onderscheid tussen de draagbare en vaste labelprinter. Hoe doen wij een labelprinter test? Wij zoeken naar de meest gezochte labelprinters en vergelijken die met andere aanbieders. Zo kun jij stoppen met de zoveelste ‘’Dymo labelprinter review’’ lezen en verder gaan met jouw werk. Ontdek wat de best geteste labelprinter is voor jou van 2024.

Beste labelprinters | draagbaar

Dymo LetraTag LT-100H Labelprinter.

De Dymo LetraTag LT - 100H labelprinter is een goede keuze in 2024. Na onze test labelprinter kwam de Dymo labelprinter review er het beste uit. Deze printer maakt gebruik van thermisch transfer druktechniek. Bij thermisch printen wordt de printkop verwarmt, waardoor de bedrukking ontstaat op het etiket.

De Dymo LT-100H heeft een maximale labelbreedte van 12 mm. Gebruik verschillende type en grootte letters op het ABC-toetsenbord. Het scherm van deze labelprinter is groot genoeg om 13 tekens te weergegeven. Niet tevreden over de grootte van de letters of kaders? Deze kun jij aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Je kunt 9 labels opslaan in het geheugen. De Dymo LetraTag LT-100H gebruikt geen inkt, maar je moet wel de Dymo tapes vervangen die op zijn.

Dit model heeft een goede prijs- kwaliteit verhouding en is ideaal voor het ordenen van planken, voorwerpen en archiefmappen. Ga voor een Dymo LetraTag LT-100H labelprinter. Goedkoop, draagbaar en geschikt voor vele doeleinden.

 Thermische printer (nooit meer inktvlekken)
 Ruim scherm voor 13 tekens in verschillende stijlen
 Draagbaar en makkelijk bedienbaar
 Goede prijs- kwaliteit verhouding

Dymo LetraTag LT-100H Labelprinter

Belangrijkste specificaties:

Draagbaar:
Ja 
Display:
Ja 
Voeding:
Batterij 
€ 34,00 incl. btw
Bekijk product

Brother PT-H110 labelprinter

De Brother PT-H110 is een draagbare labelprinter, die orde en structuur aanbrengt in jouw omgeving. Label jouw kasten, bakken en ordners. Zo vind je alles in een oogopslag. Print labels tot een maximale labelbreedte van 12 mm en snijd de labels handmatig in het juiste formaat. Dit model maakt gebruik van een QWERTY toetsenbord, print tot 100 labels per minuut en heeft een maximale afdrukresolutie van 180 dpi. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypen, stijlen, kaders en symbolen om aan je labels toe te voegen.

Dit model is zeer geschikt voor zowel een thuiskantoor als een groot kantoor. De Brother PT-H110 weegt 726 gram en neem je overal makkelijk mee naartoe. Denk er op tijd aan om nieuwe tape te kopen voordat die op is. Dit model is geschikt voor iedereen die gemakkelijk en snel wilt labelen.

 Bekijk jouw label design op het LCD scherm
 Licht en makkelijk bedienbaar
 Thermische printtechnologie
 Print tot wel 100 labels per minuut

Brother PT-H110 Labelprinter

Belangrijkste specificaties:

Draagbaar:
Ja 
Display:
Ja 
Voeding:
Batterij 
€ 28,00 incl. btw
Bekijk product

Beste labelprinters | Vast

Vaste labelprinter Brother QL-700

Als je een vaste etiketprinter wilt, dan is de Brother QL-700 labelprinter een goede keuze. De Brother QL-700 is een professionele labelprinter, geschikt voor al jouw werkzaamheden. Met deze labelprinter maak je gemakkelijk adres-, verzend-, ordner-, naambadge- en barcode-etiketten aan. Je bedrukt labels en tapes van 12 mm tot 62 mm breed en print met een hoge afdruksnelheid tot 93 labels per minuut. 

De Brother QL-700 heeft ingebouwde software en sluit je aan via usb op je computer. Je kunt zowel op de labelprinter als op de computer labels ontwerpen. De Brother QL-700 is de beste labelprinter voor de persoon die veel of gevarieerd moet labelen.
 
 Print tot 93 labels per minuut
 Geavanceerde software voor een perfect label ontwerp
 Bedruk tapes van 12 mm tot 62 mm, horizontaal en verticaal
 Direct droge labels met thermische printtechnologie

Brother QL-700 Labelprinter

Belangrijkste specificaties:

Draagbaar:
Nee 
Display:
Nee 
Aansluitingen:
USB 
Voeding:
Netstroom 
€ 79,00 incl. btw
Bekijk product

Dymo LabelWriter 450 Twin Turbo

Eén etiket rol printen niet genoeg? Print gemakkelijk het dubbele aantal labels met de Dymo labelwriter 450 Twin Turbo. Dit apparaat print 74 labels per minuut en gaat vanzelf over naar de tweede rol, als de eerste op is. Je kunt twee keer zoveel printen in dezelfde tijd. De Dymo labelwriter 450 Twin Turbo print labels tot 62mm breed en heeft een maximale afdrukresolutie van 600 x 300 dpi.

Dit model gebruikt een thermische printtechnologie, waardoor jij dus nooit meer inkt hoeft te kopen. Je zult nog wel nieuwe etiketrollen of labels moeten kopen als die op zijn. De Dymo LabelWriter 450 Twin Turbo is de beste labelprinter voor op kantoor. Dat komt door zijn hoge snelheid en uitgebreide styling mogelijkheden.

 Print dubbel zoveel in dezelfde tijd
 Creëer unieke labels in hoge resolutie van 300 dpi
 Geen inkt nodig door thermische printtechnologie
 100+ label templates

Dymo LabelWriter 450 Twin Turbo Labelprinter

Belangrijkste specificaties:

Draagbaar:
Nee 
Display:
Nee 
Aansluitingen:
USB 
Voeding:
Netstroom 
€ 233,00 incl. btw
Bekijk product

Wat is de beste labelprinter 2024?

Nu weet jij welke labelprinters het best zijn voor 2024. Of je nu een labelprinter goedkoop wilt of een met meer functionaliteiten, met deze vier zijn al jouw werkzaamheden zo gebeurt. Ben je er toch nog niet helemaal uit? Bekijk dan de labelprinter reviews van alle labelprinters.

Tip 1! Heb jij door dit artikel direct jouw nieuwe labelprinter gevonden? Bestel dan ook direct etiketten of tapes bij!

Heb je toch nog vragen of speciale wensen voor jouw labelprinter? Of vragen over een van onze andere type printers? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw labelprinter. Bekijk ook onze overige adviespagina's!

Vond je het een relevant artikel?

Hoe zouden we de inhoud van dit artikel kunnen verbeteren?

Let op: We gebruiken je feedback alleen om de inhoud op onze site te verbeteren; we sturen je geen reactie.

Deel dit artikel