Klantendienst - Bezorgen

Verzendkosten

De verzendkosten voor standaard bezorging naar België zijn:
  • Gratis verzending vanaf € 50,- aan huismerkproducten
  • € 5,95 voor bestellingen tot en met € 50,-
  • € 4,95 voor bestellingen boven de € 50,-
De opties "leveren op afspraak" en "leveren op een PostNL locatie" zijn in België helaas niet mogelijk.


Als PrintAbout de bestelling in meerdere delen verstuurt, worden hier geen extra verzendkosten voor berekend.

Levertijden

Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 24 uur bij je afgeleverd te hebben, mits: 
  • de bestelde producten direct bij ons op voorraad zijn;
  • jouw bestelling voor het hieronder aangegeven tijdstip geplaatst is;
  • de bestelling direct betaald is (iDEAL, Bancontact, Paypal, CreditCard).
Bij achteraf betalen (op factuur) worden bestellingen die tot 17:00 uur (ma-do) geplaatst zijn, dezelfde werkdag verwerkt en uitgeleverd. Op vrijdag geldt een tijdsgrens tot 16:00 uur.

 
Besteldag:Tijdstip bestelling:Bezorgd op:
Maandagvóór 23:00 uurDinsdag
Dinsdagvóór 23:00 uurWoensdag
Woensdagvóór 23:00 uurDonderdag
Donderdagvóór 23:00 uurVrijdag
Vrijdagvóór 16:00 uurZaterdag
Zaterdagvóór 23:59 uurMaandag
Zondagvóór 23:00 uurMaandag
Rondom feestdagen kunnen bovenstaande bezorgdagen afwijken.

Bezorgen & Ophalen

PrintAbout biedt verschillende bezorgopties. In het bestelproces kun je kiezen voor onderstaande mogelijkheden:

1. Standaard bezorging: Jouw bestelling wordt direct verstuurd. Bij standaard bezorging kun je zelf een bezorgdag kiezen. Selecteer hiervoor "Kies andere bezorgdag" als optie. Jouw bestelling wordt geleverd op het door jou gewenste bezorgadres, dit adres kun je wijzigen tijdens het afrekenen.

2. Op afspraak: "Leveren op afspraak" en "leveren op een PostNL locatie" zijn in België helaas niet mogelijk.

3. Ophalen: Ophalen is mogelijk, dit kun je echter niet als optie selecteren op de website. Mocht ophalen de voorkeur hebben, dan willen we je vragen om even contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je dan graag verder!

Wat als ik mijn pakket na 3 werkdagen niet heb ontvangen? 
Wanneer de bestelling na drie werkdagen niet is afgeleverd, verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen. In dit geval zullen wij een onderzoek starten in samenwerking met de vervoerder. De bestelling wordt uiteraard zo snel mogelijk bij je geleverd.

Pakket volgen

Op het moment dat jouw bestelling is ingepakt en overgedragen is aan PostNL of Bpost, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging.

Alle bestellingen worden als pakket verzonden. Je ontvangt een track&trace code op het moment dat wij de bestelling hebben afgeleverd aan de bezorgdienst. Met deze code kun je realtime de status van jouw pakket opvragen.

Indien je niet thuis bent op het moment van bezorging zal de bezorger jouw bestelling proberen af te leveren bij jouw buren. Mocht dit niet lukken zal de chauffeur de volgende werkdag de levering opnieuw bezorgen op het door jouw opgegeven afleveradres. Mocht de bestelling na een tweede poging niet afgeleverd kunnen worden, zal de zending naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt worden gebracht. Deze informatie vind je terug in de track&trace-link.

Wordt jouw pakket geleverd door Bpost en ben je niet thuis op het moment van bezorging? Dan zal de bezorger jouw pakket leveren volgens je voorkeur (Afhaalpunt of Pakjesautomaat, bij je buur, op een veilige plaats). Wanneer je je leveringsvoorkeuren nog niet hebt ingesteld, dan steekt de bezorger een afwezigheidsbericht in je brievenbus. Je pakket is nog niet meteen beschikbaar. Wanneer je je pakket kan afhalen in het Afhaalpunt, ontvang je een e-mail. Jouw pakket kan binnen 14 kalenderdagen, door jezelf of iemand anders, afgehaald worden in het Afhaalpunt, deze staat vermeld op het bericht.

Afhalen

Momenteel is het niet mogelijk om jouw bestelling af te halen.

Bezorgen in België

Voor alle zakelijke bestellingen incl. btw nummer en ondernemersnummer geldt:
Jouw bestelling wordt alleen dezelfde dag verzonden indien je een bestelling plaatst voor 17:00 uur op maandag tot en met donderdag en voor 16:00 uur op vrijdag.
De bestelling zal worden geleverd door Bpost.