Categorieën

Betalen

Betaalmogelijkheden

Of je nu jouw printer, cartridge, toner of supplies wilt betalen, je kunt gebruikmaken van de volgende betaalopties:
  • Bancontact
  • Betalen op factuur (alleen zakelijk)
  • Mastercard/Visa (tot € 300,-)
  • PayPal (bij aanschaf van minimaal één huismerk product + tot € 300,-)

iDeal

iDeal is helaas niet beschikbaar voor onze Belgische klanten. We verwijzen je graag door naar Mister Cash.

Betalen op factuur / Billink

Betalen op factuur betreft een achteraf betaalmethode. De producten worden verzonden voordat je de factuur hoeft te betalen. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:

Particulier
Voor particuliere klanten is het momenteel niet mogelijk om op factuur te betalen.

Zakelijk 
  1. Je hebt een PrintAbout-account;
  2. Er vindt een kredietwaardigheidscheck plaats, welke positief moet zijn. Afhankelijk hiervan kun je tot een bepaald bedrag op factuur bestellen;
  3. Bij jouw eerste bestelling vraagt PrintAbout altijd om een vooruitbetaling;
  4. PrintAbout behoudt te allen tijde het recht levering op factuur te weigeren.
De betaaltermijn is 14 dagen.


Ik heb een betalingsherinnering ontvangen, maar ik heb reeds betaald. Hoe kan dit?
Onze administratie verwerkt betalingen op werkdagen tot 17:00. Het kan zijn dat deze geautomatiseerde mail en de betaling elkaar net gekruist hebben. Wanneer dit het geval is, verzoeken je we om het betaalbewijs mailen naar [email protected] zodat de betaling direct getraceerd en verwerkt kan worden.

Ik wacht nog op een creditfactuur, moet ik de factuur al betalen?
Betalingsherinneringen worden door een automatisch systeem verzonden en staan niet gekoppeld aan retourzendingen en/of creditfacturen. Helaas kunnen wij deze herinneringen niet tegenhouden. Wanneer je een andere afspraak hebt gemaakt over de betaling, bijvoorbeeld wanneer je in afwachting bent van een creditfactuur, dan is deze afspraak leidend. Je kunt verzonden herinneringen als niet gestuurd beschouwen tot je de creditfactuur hebt ontvangen/de afhandeling zoals besproken met de klantenservice is verwerkt, deze afspraak is bij ons bekend.

Ik heb nog een openstaande creditfactuur, kan ik deze verrekenen?
Creditfacturen worden niet automatisch verrekend met openstaande facturen. Je kunt via [email protected] doorgeven dat je deze wilt verrekenen.

Terugbetalingen

Bij herroeping zullen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de heenzending binnen uiterlijk 14 dagen na herroeping terug betalen.

Bij herroeping ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen we je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. "Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

Veilig betalen

Het BeCommerce en ThuisWinkel Waarborg Keurmerk garandeert dat je veilig en betrouwbaar winkelt bij PrintAbout.

Verder is onze website beveiligd met een SSL-certificaat van Sectigo. Alle vertrouwelijke data wordt via een versleutelde verbinding  met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina) verzonden om de veiligheid van de gegevens te waarborgen.

PayPal

Het is mogelijk om bij ons af te reken via PayPal.
PayPal is een online betaalmethode waarmee je eenvoudig af kunt afrekenen, hierbij kies jij zelf van welke rekening het wordt afgeschreven. Deze betaalmethode werkt in zowel Nederland als België.
Je kunt alleen kiezen voor PayPal wanneer je minimaal 1 huismerkproduct aanschaft en jouw order niet meer dan € 300,- bevat. 

Mastercard / Visa

Wil je jouw bestelling graag betalen met Mastercard of Visa afrekenen?
Dat is geen probleem! Tot een bedrag van € 300,- kun jij afrekenen met Mastercard of Visa bij PrintAbout!

Mister Cash

Mister Cash is een veilige online betaalmethode, waarmee Belgische rekeninghouders online aankopen kunnen doen middels hun bankpas.
Deze betaalmethode is enkel beschikbaar in België.
Je betaalt hiervoor geen toeslag!

Regel het zelf!

Vraag het Printy

Onze virtuele assistent weet (bijna) alles en staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Start met chatten

Heb je onze blogs al gezien?

In onze blogs geven we advies over jouw printer en probleemoplossingen.

Naar advies

Jouw bestelling retourneren?

Toch niet helemaal tevreden met je bestelling, vul het retourformulier in.

Retour aanmelden