Betaal op rekening
Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Levenslange garantie op huismerk
Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Gratis verzending vanaf € 25,- aan huismerk producten - profiteer direct!

Inktcartridges

Brother Cartridges
Canon Cartridges
Dell Cartridges
Epson Cartridges
HP Cartridges
Lexmark Cartridges
PrintAbout Cartridges
Ricoh Cartridges
Overige merken:
elma

Inktcartridges bestellen?

Vind eenvoudig de inktcartridge die in uw printer past

Inkt cartridges

Inktcartridges kopen? Bestel ze snel en voordelig bij PrintAbout

Zonder inkt voor uw printer wilt u niet komen te zitten. Bestel daarom tijdig uw inktcartridges bij PrintAbout. Alle gangbare typen printer cartridges hebben we op voorraad, voor elk merk printer.

Welke cartridge past in mijn printer?

Let erop dat inktcartridges per printermerk, printerserie en printermodel kunnen verschillen. Het is belangrijk dat u de juiste cartridges voor uw printer koopt. Bij PrintAbout vindt u inkt voor HP, Canon, Brother, Epson, Dell, Ricoh en vele andere bekende merken. Dat kan in onze shop heel makkelijk door het typenummer van uw cartridges in te voeren.

Weet u het typenummer niet? Geen probleem, maak dan gebruik van de Keuzehulp op deze pagina. Voer de printerserie en het model van uw printer in en we laten u een overzicht van de juiste cartridges zien. Bij elk inktpatroon op onze website staat duidelijk aangegeven voor welke printer dit type geschikt is.

Cartridges bestellen

In de shop van PrintAbout vindt u printercartridges in zwart en kleur en in voordelige kleurenbundels, zodat u snel verder kunt met printen. U kunt rekenen op de scherpste prijzen voor uw printerinkt. U kunt een voordeelbundel van HP, Canon voordeelbundel en PrintAbout voordeelbundel bestellen.

Wilt u het nog voordeliger? Kies dan voor het huismerk van PrintAbout. Deze inktcartridges voldoen aan dezelfde hoge ISO-normen als de originele inktcartridges van de printerfabrikanten, maar zijn vaak wel 50% of meer goedkoper. Bovendien kunt u er meer afdrukken mee maken doordat we de cartridges met meer inkt hebben afgevuld.

Waarom cartridges kopen bij PrintAbout?

Bestel uw inktpatronen vóór 23.00 uur vandaag, dan heeft u ze meestal morgen al in huis. Wanneer u € 25,- aan huismerkproducten bestelt, wordt uw pakket gratis verzonden en u heeft levenslange garantie op het huismerk. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Niet voor niets beoordelen klanten zoals u ons op een 4,7 uit 5 gemiddeld. Heeft u nog vragen? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste inktpatronen? Chat met onze PrintSpecialisten, stuur een mail of bel ons. We helpen graag.