Cartouches et toners

Cartouches d'encre HP Envy

Tyra Gomez18 avril 2024 - par TyraDernières modifications le 3 juin 2024

Welke inkt en supplies zijn geschikt voor mijn HP ENVY?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle beschikbare HP Envy printertypes. Per printertype krijg je te zien welke HP Envy inkt cartridges en supplies geschikt zijn.

Het is belangrijk om te weten welk inktpatroon geschikt is voor jouw specifieke printertype. Elk inktpatroon heeft namelijk een unieke afmeting en past niet op elke printer. Zorg er daarom altijd voor dat je eerst controleert welk printermodel je hebt, zodat je de juiste cartridges aanschaft. Als je niet zeker weet welk printermodel je hebt, kun je deze informatie vinden op de voorkant of achterkant van je printer. Weet je niet zeker welke cartridges je nodig hebt voor jouw HP Envy printer? Gebruik dan onze handige cartridge keuzehulp voor het vinden van de juiste HP Envy inkt cartridges en supplies.

HP ENVY inkt cartridges en supplies per printertype

Hieronder alle HP ENVY printertypes, zoals ook de HP Envy Photo en Pro modellen. Per printertype vindt je alle geschikte HP ENVY inkt cartridges en overige suppliess. Je kunt kiezen tussen gewone cartridges en XL-cartridges. Als je veel print, kan het gebruik van een XL-inktcartridge kosten besparen. Wil je meer besparen? Kijk dan ook naar onze huismerk cartridges.

Zit jouw printer er niet tussen?

Kan je je printertype niet vinden in de lijst? Gebruik dan onze cartridge keuzehulp tool. Binnen enkele stappen vind je de juiste supplies voor jouw printer. Bekijk anders ook de pagina inkt en toner voor mijn HP printer, voor een complete overzicht van alle inkt cartridges, toners en supplies.

HP Envy inkt cartridges van onze huismerk

Bij PrintAbout vind je een ruim aanbod aan inkt cartridges en andere supplies voor jouw printer. Of je nu op zoek bent naar originele cartridges of huismerkproducten, wij hebben het allemaal! Wist je dat ons huismerk een uitstekende keuze is? Onze huismerkcartridges bieden dezelfde kwaliteit als de originele varianten, maar dan tegen een veel voordeligere prijs. Je bespaart dus flink op je printkosten zonder in te leveren op de printresultaten. Bij PrintAbout geloven we dat iedereen de vrijheid moet hebben om te kiezen wat het beste bij hen past. Daarom hebben we zowel originele cartridges als huismerkcartridges in ons assortiment. Of je nu gaat voor origineel of huismerk, bij PrintAbout ben je gegarandeerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel vandaag nog jouw inkt cartridges en andere supplies en geniet van scherpe prints zonder hoge kosten!

Huismerk HP 303XL (3YN10AE) Inktcartridge Zwart + 3 kleuren Hoge capaciteit

De Huismerk HP 303XL (3YN10AE) Inktcartridge Zwart + 3 kleuren Hoge capaciteit is compatibel met verschillende HP Envy en HP Envy Photo printers.

Cartouche compatible HP 6ZA94AE (305XL) - Noir + 3 couleurs - Grande capacité - Multipack

Caractéristiques principales :

Contenu:
32 ml 
Couleurs:
Noir + 3 couleurs 
Quantité:
Grande capacité 
Garantie:
À vie 
53,50  T.T.C.
Voir le produit

Huismerk HP 305XL (6ZA94AE) Inktcartridge Zwart + 3 kleuren Hoge capaciteit

Deze cartridges is geschikt voor de meeste HP ENVY en de HP ENVY Pro modellen. Maar ook voor overige printerseries. Met de HP 305XL Zwart + 3 kleuren van ons huismerk bespaar je meer op je printkosten, terwijl je dezelfde kwaliteit behoud.

Cartouche compatible HP 6ZA94AE (305XL) - Noir + 3 couleurs - Grande capacité - Multipack

Caractéristiques principales :

Contenu:
32 ml 
Couleurs:
Noir + 3 couleurs 
Quantité:
Grande capacité 
Garantie:
À vie 
53,50  T.T.C.
Voir le produit

De geschikte HP Envy inkt cartridges

Als je op zoek bent naar inkt cartridges voor je HP Envy printer, zijn er een paar inkt cartridge nummers die je moet kennen. De meest voorkomende inkt cartridges voor deze printers zijn namelijk de HP 62, HP 301, HP 303, HP 304, HP 305. De meeste cartridges zijn verkrijgbaar in meerdere varianten voor je HP Envy printer, zoals in het zwart en cyaan, magenta en geel. De kleuren worden vaak aangeboden in een multipack. De cartridges zijn verkrijgbaar in normale capaciteit en XL-bundels die een hoog capaciteit hebben. Uiteraard zijn de bovengenoemde cartridgenummers ook verkrijgbaar in ons PrintAbout huismerk.

Hieronder de populairste HP Envy printertypes per cartridgenummer:

De voordelen van de HP Envy printers

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het gebruik van HP ENVY printers. Deze serie printers biedt een optimale printervaring met handige functies en gemakkelijke connectiviteit. Een groot voordeel is dat deze printers geschikt zijn voor een mobiele ervaring.

Je kunt namelijk eenvoudig printopdrachten versturen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Met behulp van de HP Smart-app kun je documenten gemakkelijk en snel verzenden naar je printer vanuit de Cloud, e-mail of telefoon. Zelfs als je niet thuis bent, kun je opdrachten verzenden naar je printer via de app.
De HP Envy serie zijn veelzijdige all-in-one printers, die kunnen scannen, printen, kopiëren en faxen. Daarnaast zijn er ook HP Envy printers die geschikt zijn voor het afdrukken van foto's

Nadelen HP Envy printers

Hoewel er veel voordelen zijn, heeft de HP ENVY-serie ook een nadeel dat aandacht verdient: de printkop zit in de cartridge zelf. Dit betekent dat alle kleuren verpakt zijn in één cartridge. Het vervangen van een individuele kleur is daardoor niet mogelijk. Als één kleur op is, zou je dus de hele cartridge moeten vervangen.

Overige HP printerseries

Er zijn meerdere populaire modellen printers beschikbaar van HP. In 2022 had HP een marktaandeel van 33,6%, dit maakt het in de printermarkt de huidige marktleider. Ander populaire merken zijn Canon, Brother en Epson. Hieronder andere populaire HP-printerseries:

Veelgestelde vragen

Welke HP cartridge heb ik nodig?

Welke inkt past in de HP Envy printer?

Kan ik ook huismerkcartridges gebruiken voor mijn HP Envy printer?

As-tu trouvé cet article pertinent ?

Comment pourrions-nous améliorer le contenu de cet article ?

Remarque : nous utilisons tes commentaires uniquement pour améliorer le contenu de notre site ; nous ne t'enverrons pas de réponse.

Contacter

Partager cet article