Toon prijzen:incl. btwexcl. btw
Sharp

Sharp AL 1220

Toners en meer!

Bewaar je printer en bestel producten gemakkelijk opnieuw

Hieronder vind je alle producten die passen in jouw Sharp AL 1220 printer. Of je nu op zoek bent naar een toner of andere accessoires, je vindt het bij PrintAbout. In jouw Sharp AL 1220 passen de onderstaande producten. Wacht niet te lang en bestel jouw toner voor de Sharp AL 1220!

Filter-mogelijkheden
Kleurcategorie
Merk
Inhoud
Type
Categorie
2 producten
Sorteer op:
1 - 2 van 2 producten
Filters
Kleurcategorie
Merk
Inhoud
Type
Categorie
2 producten
Sorteer op:
Sharp AL-100TD Toner Zwart

Sharp AL-100TD Toner Zwart

Trustpilot starsNog geen reviews
Afdrukken:
6.000 
Kleuren:
Zwart 
Hoeveelheid:
Normale capaciteit 
Garantie:
1 jaar 
104,50incl. btw
Sharp AL-100DR Drum

Sharp AL-100DR Drum

Afdrukken:
18.000 
Garantie:
1 jaar 
89,50incl. btw

  Toners voor de Sharp AL 1220

  Ben jij in het bezit van een Sharp AL 1220? Dan heb jij ook producten nodig voor deze Sharp AL 1220. Op deze pagina vind je alles voor jouw printer! Niet alleen cartridges en toners, maar ook andere accessoires voor jouw Sharp AL 1220.

  PrintAbout huismerk voor jouw Sharp AL 1220
  Zie jij PrintAbout huismerkproducten voor jouw Sharp AL 1220? Dan is dit een groot voordeel voor jou! PrintAbout huismerk toners worden geproduceerd onder dezelfde ISO-normen als originele toners.

  Wat zijn ISO-normen?
  ISO-normen zijn voorwaarden waaraan de inkt in een cartridge of poeder in een toner moet voldoen om gebruikt te mogen worden voor een printer. Deze ISO-normen gelden voor elke soort toners, ongeacht het merk. Het PrintAbout huismerk voldoet ook aan deze voorwaarden.
  En dat niet alleen, er zijn ook etiketten, tapes en papier van PrintAbout. Of wij deze producten hebben voor jouw Sharp AL 1220, vind je op deze pagina.

  Waarom kies jij voor het PrintAbout huismerk?
  De kwaliteit van het PrintAbout huismerk doet dus nooit onder aan originele producten. Alleen waarom zou je nou voor het PrintAbout huismerk moeten kiezen voor jouw Sharp AL 1220?
   

  • De toners van PrintAbout bevatten meer inkt dan originele toners. Dat betekent dus dat je meer kunt printen met het PrintAbout huismerk.
  • De  toners van PrintAbout kosten minder dan originele toners. Hierdoor dalen jouw printkosten aanzienlijk.
  • Op het PrintAbout huismerk ontvang je altijd levenslange garantie.

  Kort samengevat, met het PrintAbout huismerk:

  • Print je meer voor minder geld
  • Heb je altijd hoogwaardige kwaliteit
  • Ontvang je levenslange garantie


  Bestel alles voor jouw Sharp AL 1220
  Wacht niet te lang en bestel alles voor jouw Sharp AL 1220 bij PrintAbout. Zijn de producten die je bestelt op voorraad en plaats je de bestelling voor 23:00? Dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag al geleverd! Heb je nog vragen over jouw Sharp AL 1220? Dan kun je een kijkje nemen op onze adviespagina of contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!