Printers

Wat is een all-in-one printer?

Profielfoto Muriël4 juni 2020 - door MuriëlLaatst gewijzigd op 7 november 2023

Heb je een nieuwe printer nodig? Misschien voor thuis of voor wanneer je straks weer naar kantoor kunt? Dan is het handig om te weten welke soorten printers er allemaal zijn, om zo een weloverwogen beslissing te maken. Daarom leggen we in verschillende blogs uit welke soorten printers er zijn. In dit artikel vind je alles over de all-in-one printer.

INHOUDSOPGAVE

Wat kan een all-in-one printer?

Wanneer je een printer aanschaft, kun je voor een los apparaat gaan. Een die kan kopiëren, een die kan printen en een die kan scannen. Je kunt ook een printer aanschaffen die het allemaal kan. Dat wordt ook wel een all-in-one printer genoemd. Een all-in-one printer is een printer die kan printen, kopiëren en scannen. Tegenwoordig zijn veel printers, all-in-one printers. Echter zijn er natuurlijk ook nog printers die alleen kunnen printen. Dit zijn in veel gevallen laserprinters.

Ook kun je kijken voor een printer met de mogelijkheid tot faxen. Deze optie valt niet standaard onder die van een all-in-one printer.

Waar gebruik je een all-in-one printer?

All-in-one printers worden in veel verschillende situaties en plekken gebruikt. Zo zijn ze er printers speciaal voor thuis, maar ook voor jouw (kleine) kantoor. Met een all-in-one printer hoef je nooit van locatie te wisselen om de werkzaamheden uit te voeren die je wilt. Je kunt eenvoudig een kleurplaat kopiëren, een paspoort of andere pasjes scannen en opslaan of de tickets voor een festival printen. 

Ook op een kantoor kun je de agenda voor de vergadering kopiëren, contracten inscannen en opslaan of jouw belangrijke documenten printen.

Wanneer je dit doet met een draadloze printer, kan dit vanaf elke locatie in jouw huis of kantoor.

Ben je overtuigt en wil je een all-in-one printer kopen?

Bekijk dan ons hele assortiment en vind de beste all-in-one printer voor jou.

Printer keuzehulp

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe printer? Wij hebben namelijk een handige keuzehulp, die je helpt bij het kiezen van de juiste printer. Met slecht enkele stappen weet je welke printer je nodig hebt.

Vond je het een relevant artikel?

Hoe zouden we de inhoud van dit artikel kunnen verbeteren?

Let op: We gebruiken je feedback alleen om de inhoud op onze site te verbeteren; we sturen je geen reactie.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op huismerk