Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Ricoh D0099510 Drum

  • Ricoh D0099510 Drum

Belangrijkste specificaties

Geschikt voor:
Is mijn Ricoh printer geschikt?
Afdrukken:160.000 
Garantie:1 jaar 
€ 162,50 incl. btw
Levertijd onbekend
  • Betaal gratis op rekening
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
  • Winnaar Shopping Awards 2023

Zeker weten check

Controleer of deze Ricoh D0099510 Drum in jouw printer past.

Geschikte printers

De Ricoh D0099510 Drum is compatibel met de printers die hieronder staan. Kies je printer en ontdek welke cartridges, toners en supplies geschikt zijn voor jouw printertype.

Omschrijving

Ricoh D0099510 Drum bestellen voor jouw laserprinter of LED printer

Net als veel apparaten kunnen er onderdelen op den duur slijten. Zo ook een drum. Een drum bevindt zich in een LED printer en in laserprinters en dragen bij aan het maken van de afdrukken. Zonder drum is jouw printer niet in staat om te printen. Wanneer een drum aan vervanging toe is wordt er een melding getoont op het display van de printer.

Verschil tussen toners en drums

Echter komt het nog weleens voor dat een drum wordt verward met een toner. Dit komt doordat de twee onderdelen nogal op elkaar lijken. Toch hebben beide onderdelen een totaal andere functie in de printer. Om ervoor te zorgen dat je het juiste product aanschaft, leggen we je graag de verschillen tussen een toner en een drum nog eens uit.

Wat is een toner?

Een toner is het onderdeel van een laserprinter of LED printer wat poederinkt bevat. Zonder een toner kun je geen afdrukken maken. Wanneer afdrukken wazig worden is het vaak doordat de toner bijna op is.

Wat is een drum?

De drum is een elektrisch geladen rol in een laserprinter of LED printer. Door middel van een laser- of ledstraal wordt de tekst geprojecteerd op de drum. Hierna wordt direct de poederinkt over de drum gespoten en op de verlichte delen blijft de poeder dan hangen. De drum rolt hierna over het papier en zorgt ervoor dat de inkt op het papier terecht komt.

Een LED of laserprinter werkt dus niet zonder een toner of een drum, echter zijn de onderdelen totaal verschillend. Je kunt een drum dus niet als toner gebruiken en een toner niet als drum gebruiken.

Let dus altijd goed op wanneer je een aankoop doet!

Bestel jouw Ricoh D0099510 Drum

Ben je er zeker van dat je een drum nodig hebt en is de Ricoh D0099510 Drum geschikt voor jouw printer? Dan bestel je die het meest voordelig bij PrintAbout. Wij hebben alles voor jouw printer tegen de scherpste prijzen.

Ricoh D0099510 Drum kopen? Dat doe je bij PrintAbout. Alles voor jouw printer!

Specificaties Ricoh D0099510 Drum

Algemeen

Aantal pagina's160.000
Geschikt voorIs mijn Ricoh printer geschikt?
Garantie1 jaar
Ricoh D0099510 Drum
Ricoh D0099510 Drum
€ 162,50 incl. btw