Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Brother DR-200 Drum Zwart

Zwart
  • Brother DR-200 Drum Zwart
Belangrijkste specificaties
Geschikt voor:
Is mijn Brother printer geschikt?
Kleuren:Zwart 
Afdrukken:20.000 
Garantie:1 jaar 
Bekijk alle specificaties
157,50incl. btw
1-3 werkdagen levertijd
  • Betaal gratis op rekening
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
  • Winnaar Shopping Awards 2023

Omschrijving

Brother DR-200 Drum Zwart bestellen voor jouw laserprinter of LED printer

Net als veel apparaten kunnen er onderdelen op den duur slijten. Zo ook een drum. Een drum bevindt zich in een LED printer en in laserprinters en dragen bij aan het maken van de afdrukken. Zonder drum is jouw printer niet in staat om te printen. Wanneer een drum aan vervanging toe is wordt er een melding getoont op het display van de printer.

Verschil tussen toners en drums

Echter komt het nog weleens voor dat een drum wordt verward met een toner. Dit komt doordat de twee onderdelen nogal op elkaar lijken. Toch hebben beide onderdelen een totaal andere functie in de printer. Om ervoor te zorgen dat je het juiste product aanschaft, leggen we je graag de verschillen tussen een toner en een drum nog eens uit.

Wat is een toner?

Een toner is het onderdeel van een laserprinter of LED printer wat poederinkt bevat. Zonder een toner kun je geen afdrukken maken. Wanneer afdrukken wazig worden is het vaak doordat de toner bijna op is.

Wat is een drum?

De drum is een elektrisch geladen rol in een laserprinter of LED printer. Door middel van een laser- of ledstraal wordt de tekst geprojecteerd op de drum. Hierna wordt direct de poederinkt over de drum gespoten en op de verlichte delen blijft de poeder dan hangen. De drum rolt hierna over het papier en zorgt ervoor dat de inkt op het papier terecht komt.

Een LED of laserprinter werkt dus niet zonder een toner of een drum, echter zijn de onderdelen totaal verschillend. Je kunt een drum dus niet als toner gebruiken en een toner niet als drum gebruiken.

Let dus altijd goed op wanneer je een aankoop doet!

Bestel jouw Brother DR-200 Drum Zwart

Ben je er zeker van dat je een drum nodig hebt en is de Brother DR-200 Drum Zwart geschikt voor jouw printer? Dan bestel je die het meest voordelig bij PrintAbout. Wij hebben alles voor jouw printer tegen de scherpste prijzen.

Brother DR-200 Drum Zwart kopen? Dat doe je bij PrintAbout. Alles voor jouw printer!

Specificaties Brother DR-200 Drum Zwart

Algemeen

KleurZwart
Aantal pagina's20.000
Geschikt voorIs mijn Brother printer geschikt?
Garantie1 jaar
Brother DR-200 Drum Zwart
Brother DR-200 Drum Zwart
157,50incl. btw