Toon prijzen:incl. btwexcl. btw
Filter-mogelijkheden
Levertijd

Duracell batterijen

Zijn je Duracell batterijen leeg? Wij hebben Duracell batterijen in AA en AAA in verschillende hoeveelheden. Bekijk het assortiment Duracell batterijen hieronder.

Duracell
5 producten
Sorteer op:
5 producten
Filters
Levertijd
5 producten
Sorteer op:
 • Morgen in huis
20,50incl. btw
 • Morgen in huis
20,50incl. btw
 • Morgen in huis
4,50incl. btw
 • Morgen in huis
8,50incl. btw
 • Morgen in huis
4,50incl. btw

  Duracell batterijen kopen?

  Ben jij in het bezit van een labelprinter? Of ga je een nieuwe labelprinter aanschaffen? Dan kan het zo zijn dat je batterijen nodig hebt om hem te gebruiken. Duracell batterijen zijn dan zeer geschikt voor jouw labelprinter. Welke maat Duracell batterijen je nodig hebt, hangt van jouw apparaat af. Bestel jouw batterijen bij PrintAbout!

  Duracell AA batterijen

  Verschillende apparaten in huis en op kantoor werken op batterijen. Het meest voorkomende formaat is hierbij de AA batterijen. Duracell AA batterijen zijn van hoge kwaliteit en gaan een lange tijd mee. Je ziet ze vooral terug in apparaten als: de afstandsbediening van de je televisie, wekkers, klokken en een aantal draadloze toetsenborden, muizen en labelprinters. Daarnaast werkt veel speelgoed ook op Duracell AA batterijen. De Duracell AA batterijen hebben een formaat van: 50,5mm lang en 14,5mm breed. We bieden verschillende voordeelverpakkingen aan, zo kun je een pakje van 8, 12 of 24 Duracell AA batterijen kopen.

  Duracell AAA batterijen

  Bij PrintAbout vind je ook AAA batterijen van Duracell. Deze AAA Duracell batterijen zijn dezelfde, hoge kwaliteit batterijen als de AA-variant. Ze passen in verschillende draadloze apparaten, labelprinters en speelgoed. Duracell AAA batterijen hebben een formaat van: 44,5mm lang en 10,5mm breed. We bieden verschillende voordeelverpakkingen aan, zo kun je een pakje van 12 of 24 Duracell AA batterijen kopen.

  Verschillen tussen AA en AAA batterijen Duracell

  Het verschil tussen Duracell AA batterijen en AAA Duracell batterijen is niet zo heel groot. Het gaat hierbij enkel om het formaat van de batterij. Je kunt hierbij eigenlijk aanhouden: hoe meer A's er staan, hoe kleiner de batterij is. Een Duracell AA batterij is 5,5mm langer, en 4 mm breder dan de AAA Duracell. Dit is het enige verschil tussen de twee batterijen. Batterijen kopen Duracell? Beide formaten vind je bij PrintAbout!

  Andere benamingen voor de AA en AAA batterijen

  Duracell AA batterijen 


  Naast deze benaming, kun je ze ook tegenkomen onder de naam: Penlite batterij, Penlight batterij of mignon batterij. Daarnaast wordt er ook naar gerefereerd middels verschillende codes. De codes die horen bij de AA batterij zijn: LR6, LR06, MN1500, AM-3, AM3 en UM3. Op onze website staat in de productnaam de MN1500 bij de Duracell AA batterij. In de specificaties vind je bij IEC de code: LR6. 

  Duracell AAA batterijen


  Ook voor de Duracell AAA batterijen worden andere benamingen gebruikt. Zo kun je ze vinden onder de naam potloodbatterij of microbatterij. De codes die horen bij de AAA batterij zijn: LR3, LR03, MN2400 en AM4. Op onze website staat in de productnaam dan ook de MN2400 vermeld. In de specificaties vind je bij IEC de code: LR03. 

  Duracell batterijen bestellen

  Je kunt jouw Duracell batterijen bestellen bij PrintAbout. Je vindt ze in verschillende voordeelverpakkingen. Wij raden het altijd aan om er iets meer te kopen dan je in eerste instantie nodig hebt, omdat je ze altijd kunt gebruiken voor verschillende apparaten. Ben je op zoek naar een Duracell batterijen aanbiedingen? Deze vind je ook regelmatig bij PrintAbout. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de Duracell batterijen aanbiedingen? Houd onze website dan goed in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan ben jij altijd als eerste op de hoogte van de verschillende aanbiedingen en acties. Bestel alles voor jouw (label)printer bij PrintAbout!