Gratis verzending vanaf € 25,- aan huismerk producten - profiteer direct!
Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Helaas zijn er geen supplies voor deze printer beschikbaar

PrintAbout biedt een ruim assortiment inkt- en tonercartridges, voor bijna elke printer hebben wij de juiste supplies. Voor jouw printer is dit helaas niet het geval.
De kans is groot dat jouw printer al een aantal jaar oud is en de fabrikant de juiste supplies niet meer levert.

Onze klantendienst adviseert je graag

Wij helpen je graag bij het aanschaffen van een nieuwe printer.

Chat live met ons

Of bel: 03 808 35 49

Zoek een nieuwe printer

Voor al onze printers hebben wij een groot aanbod supplies.

Inkt cartridges voor de HP DeskJet +

Ben jij in het bezit van een HP DeskJet +? Dan heb jij ook producten nodig voor deze HP DeskJet +. Op deze pagina vind je alles voor jouw printer! Niet alleen cartridges en toners, maar ook andere accessoires voor jouw HP DeskJet +.

PrintAbout huismerk voor jouw HP DeskJet +
Zie jij PrintAbout huismerkproducten voor jouw HP DeskJet +? Dan is dit een groot voordeel voor jou! PrintAbout huismerk inkt cartridges worden geproduceerd onder dezelfde ISO-normen als originele inkt cartridges.

Wat zijn ISO-normen?
ISO-normen zijn voorwaarden waaraan de inkt in een cartridge of poeder in een toner moet voldoen om gebruikt te mogen worden voor een printer. Deze ISO-normen gelden voor elke soort inkt cartridges, ongeacht het merk. Het PrintAbout huismerk voldoet ook aan deze voorwaarden.
En dat niet alleen, er zijn ook etiketten, tapes en papier van PrintAbout. Of wij deze producten hebben voor jouw HP DeskJet +, vind je op deze pagina.

Waarom je kies jij voor het PrintAbout huismerk?
De kwaliteit van het PrintAbout huismerk doet dus nooit onder aan originele producten. Alleen waarom zou je nou voor het PrintAbout huismerk moeten kiezen voor jouw HP DeskJet +?
 

  • De inkt cartridges van PrintAbout bevatten meer inkt dan originele inkt cartridges. Dat betekent dus dat je meer kunt printen met het PrintAbout huismerk.
  • De  inkt cartridges van PrintAbout kosten minder dan originele inkt cartridges. Hierdoor dalen jouw printkosten aanzienlijk.
  • Op het PrintAbout huismerk ontvang je altijd levenslange garantie.

    Kort samengevat, met het PrintAbout huismerk:
  • Print je meer voor minder geld
  • Heb je altijd hoogwaardige kwaliteit
  • Ontvang je levenslange garantie


Bestel alles voor jouw HP DeskJet +
Wacht niet te lang en bestel alles voor jouw HP DeskJet + bij PrintAbout. Zijn de producten die je bestelt op voorraad en plaats je de bestelling voor 23:00? Dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag al geleverd! Heb je nog vragen over jouw HP DeskJet +? Dan kun je een kijkje nemen op onze adviespagina of contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!