Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Brother PT-D210VP Labelprinter

Trustpilot starsNog geen reviews
Brother
38,00incl. btw
Momenteel is dit product uitverkocht. Vul je e-mailadres in en we houden je op de hoogte wanneer die leverbaar is.
  • Bestel nu, uiterlijk maandag in huis
  • Betaal gratis op rekening
  • Levenslange garantie op huismerk
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5

Aanbevolen alternatieven

Ben je op zoek naar een printer die direct leverbaar is? We hebben twee alternatieven geselecteerd voor je, op basis van de specificaties van de huidige printer.

Specificaties

Algemeen

Type labelprinter

Het type labelprinter is gebaseerd op het gebruik. In grote lijnen is dat op te delen tussen het thermisch printen op etiketten en op tapes.
Type labelprinter
Label

Maximale labelbreedte

Hier staan de labelbreedtes die worden ondersteund door de labelprinter.
Maximale labelbreedte
12 mm

Draagbaar

Draagbare labelprinters zijn licht, draadloos, hebben vaak een toetsenbord en zijn daardoor geschikt voor mobiel gebruik. Dit in tegenstelling tot labelprinters die je bedraad installeert op je werkplek.
Draagbaar
Ja

Toetsenbordindeling

Het gaat hier om het soort toetsenbord dat op de labelprinter zit. Niet alle labelprinters zijn voorzien van een toetsenbord.
Toetsenbordindeling
QWERTY

Snijden

Het afsnijden van je labels doe je handmatig, wordt door de labelprinter gedaan of beide opties zijn mogelijk.
Snijden
Handmatig

Aansluitmogelijkheden

USB

Beschikt de labelprinter over een USB-aansluiting? Dit betekent dat er een mogelijkheid is om jouw computer of laptop met een USB-kabel aan te sluiten op de labelprinter.
USB
Nee

Netwerkaansluiting

Beschikt de labelprinter over een netwerkaansluiting? Met een netwerkaansluiting kun je de labelprinter, met behulp van een netwerkkabel, aansluiten op je netwerk. Hierdoor kun je vanaf meerdere computers binnen hetzelfde netwerk afdrukken maken op de labelprinter.
Netwerkaansluiting
Nee

WiFi

Beschikt de labelprinter over wifi? Een wifi labelprinter verbind je met een draadloos netwerk zodat je printopdrachten kunt versturen zonder gebruik te maken van een USB- of netwerkkabel.
WiFi
Nee

Functies

Maximale afdrukresolutie

De printresolutie wordt uitgedrukt in DPI, wat staat voor Dots Per Inch. Dit betekent 'punten per inch'. Een afdruk bestaat uit heel veel kleine punten. Hoe meer punten de labelprinter per inch kan afdrukken, hoe scherper de afdruk. Een hogere printresolutie resulteert dus in scherpere afdrukken.
Maximale afdrukresolutie
180x180 DPI

Printsnelheid

Dit is de snelheid waarmee de labelprinter labels print. Als je veel wilt afdrukken is het handig om hier rekening mee te houden om tijd te besparen.
Printsnelheid
100 labels per minuut

Stroomvoorziening

Slaapstand

Als je labelprinter over een slaapstand beschikt bespaar je energie doordat het automatisch uitschakelt na een aantal minuten inactiviteit.
Slaapstand
Nee

Type batterij

Het type batterij dat in een labelprinter gaat. Houd rekening met het juiste formaat van de batterij voor in jouw labelprinter en de kosten van nieuwe batterijen van dat type.
Type batterij
AAA

Stroomvoorziening

Het type stroomvoorziening waarvan de labelprinter gebruik maakt.

Batterijen
Batterijen zijn makkelijk te plaatsen in een labelprinter. Als de batterijen leeg zijn kun je snel nieuwe plaatsen waardoor je weer direct verder kunt.

Accu 
Een accu kun je opnieuw opladen waardoor je bespaart op de kosten die je zou hebben bij batterijen.

Netsnoer 
Labelprinters die werken op netsnoer zijn afhankelijk van een stopcontact. Hierdoor ben je minder mobiel, maar hoef je geen zorgen te maken over een lege accu.
Stroomvoorziening
Batterij

Beeldscherm

Display

Sommige labelprinters beschikken over een display. Hierop kun je extra informatie aflezen of de labelprinter gebruiken voor mobiel gebruik.
Display
Ja

Kleurenscherm

Als de labelprinter een beeldscherm heeft is het mogelijk dat dit in kleur is.
Kleurenscherm
Nee

Fysieke eigenschappen

Gewicht

Het gewicht van de labelprinter zonder doos en optionele accessoires.
Gewicht
0,49 Kg

Kleur

Dit is de hoofdkleur van het model labelprinter.
Kleur
Zwart

Breedte

Breedte van de labelprinter. Het gaat hier om de breedte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter breder zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Breedte
15,7 cm

Diepte

Diepte van de labelprinter. Het gaat hier om de diepte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter dieper zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Diepte
14,9 cm

Hoogte

Hoogte van de labelprinter. Het gaat hier om de hoogte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter hoger zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Hoogte
6,8 cm

Systeemeisen

Geschikt voor

De meeste printers ondersteunen zowel Microsoft Windows als macOS van Apple. Controleer goed op de website van de fabrikant of jouw specifieke versie wordt ondersteund. Dit kun je nagaan door te checken of er drivers beschikbaar zijn van jouw besturingssysteem.

Twijfel je of de printer voor jouw apparaat geschikt is? Vraag dan onze klantenservice om hulp!
Geschikt voor
Windows, Mac OS

Cartridges (inkt/toner)

Type cartridgeInkt
ProductenLabels en meer voor de Brother PT-D210VP

Garantie

Garantie Zakelijk1 jaar
Garantie Particulier2 jaar

Productbeschrijving

Brother PT-D210VP Labelprinter kopen?

Houd jij van orde en structuur? Dan kan een labelprinter je enorm helpen. Zo kun je alle kasten, bakken of ordners labelen. Zo zie jij in een oogopslag waar wat staat. Dit kan zowel voor zakelijk als privé gebruik interessant zijn. Deze Brother PT-D210VP Labelprinter is zeer geschikt wanneer je op zoek bent naar een draagbare labelprinter.

Voordelen van de draagbare Brother labelprinter

We kunnen het ons goed voorstellen dat je de voordelen niet direct ziet van een draagbare Brother labelprinter. Toch zijn er wel een aantal die we graag voor je uitlichten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Wil je de Brother PT-D210VP Labelprinter gebruiken op een kantoor of magazijn? Dan is het handig als je al gaandeweg jouw labels kunt printen. Wanneer je voor de stelling of kast staat kun je, direct de naam typen middels het QWERTY toetsenbord. We raden een draagbare Brother labelprinter aan voor zakelijk gebruik.

Waarom je kiest voor de Brother PT-D210VP Labelprinter

In deze draagbare Brother labelprinter passen AAA batterijen. Met een gewicht van 0,49 Kg, ligt deze draagbare labelprinter makkelijk in de hand.

Alles voor jouw Brother labelprinter

Bij PrintAbout vinden we het belangrijk dat jij nooit teveel betaalt voor jouw labels, of dit nu etiketten of tapes zijn. Daarom bieden we je graag een goedkope variant dan de originele Brother labels. Wanneer je kiest voor originele Brother labels, betaal je voor de merknaam die het product draagt. Dit vinden wij onnodig. Daarom zijn de Brother labels van het PrintAbout huismerk altijd goedkoper, waardoor je meer afdrukken kunt maken.

Bestel (alles voor) jouw Brother PT-D210VP Labelprinter bij PrintAbout!

Accessoires

Zoek jij accessoires voor jouw Brother PT-D210VP Labelprinter? Bij PrintAbout vind je verschillende printeraccessoires

  • Direct leverbaar
17,00incl. btw

In de doos

Met deze printer worden onderstaande onderdelen standaard meegeleverd:
HandleidingJa
Labels inbegrepenNee