Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Brother QL-600B labelprinter blauw

Trustpilot starsNog geen reviews
Brother
70,50incl. btw
1-3 werkdagen levertijd
  • Betaal gratis op rekening
  • Levenslange garantie op huismerk
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
Belangrijkste specificaties
Draagbaar:
Nee 
Display:
Nee 
Aansluitingen:
USB 
Voeding:
Netstroom 

Totaalpakketten

Artikel
Prijs incl. btw
Brother QL-600B labelprinter blauw
Brother QL-600B labelprinter blauw
€ 70,50
€ 70,50
incl. btw

Specificaties

Algemeen

Type labelprinter

Het type labelprinter is gebaseerd op het gebruik. In grote lijnen is dat op te delen tussen het thermisch printen op etiketten en op tapes.
Type labelprinter
Tape-label

Maximale labelbreedte

Hier staan de labelbreedtes die worden ondersteund door de labelprinter.
Maximale labelbreedte
62 mm

Draagbaar

Draagbare labelprinters zijn licht, draadloos, hebben vaak een toetsenbord en zijn daardoor geschikt voor mobiel gebruik. Dit in tegenstelling tot labelprinters die je bedraad installeert op je werkplek.
Draagbaar
Nee

Toetsenbordindeling

Het gaat hier om het soort toetsenbord dat op de labelprinter zit. Niet alle labelprinters zijn voorzien van een toetsenbord.
Toetsenbordindeling
n.v.t.

Snijden

Het afsnijden van je labels doe je handmatig, wordt door de labelprinter gedaan of beide opties zijn mogelijk.
Snijden
Automatisch

Aansluitmogelijkheden

USB

Beschikt de labelprinter over een USB-aansluiting? Dit betekent dat er een mogelijkheid is om jouw computer of laptop met een USB-kabel aan te sluiten op de labelprinter.
USB
Ja

Netwerkaansluiting

Beschikt de labelprinter over een netwerkaansluiting? Met een netwerkaansluiting kun je de labelprinter, met behulp van een netwerkkabel, aansluiten op je netwerk. Hierdoor kun je vanaf meerdere computers binnen hetzelfde netwerk afdrukken maken op de labelprinter.
Netwerkaansluiting
Nee

WiFi

Beschikt de labelprinter over wifi? Een wifi labelprinter verbind je met een draadloos netwerk zodat je printopdrachten kunt versturen zonder gebruik te maken van een USB- of netwerkkabel.
WiFi
Nee

Functies

Maximale afdrukresolutie

De printresolutie wordt uitgedrukt in DPI, wat staat voor Dots Per Inch. Dit betekent 'punten per inch'. Een afdruk bestaat uit heel veel kleine punten. Hoe meer punten de labelprinter per inch kan afdrukken, hoe scherper de afdruk. Een hogere printresolutie resulteert dus in scherpere afdrukken.
Maximale afdrukresolutie
300x300 DPI

Printsnelheid

Dit is de snelheid waarmee de labelprinter labels print. Als je veel wilt afdrukken is het handig om hier rekening mee te houden om tijd te besparen.
Printsnelheid
71 labels per minuut

Stroomvoorziening

Slaapstand

Als je labelprinter over een slaapstand beschikt bespaar je energie doordat het automatisch uitschakelt na een aantal minuten inactiviteit.
Slaapstand
Nee

Stroomvoorziening

Het type stroomvoorziening waarvan de labelprinter gebruik maakt.

Batterijen
Batterijen zijn makkelijk te plaatsen in een labelprinter. Als de batterijen leeg zijn kun je snel nieuwe plaatsen waardoor je weer direct verder kunt.

Accu 
Een accu kun je opnieuw opladen waardoor je bespaart op de kosten die je zou hebben bij batterijen.

Netsnoer 
Labelprinters die werken op netsnoer zijn afhankelijk van een stopcontact. Hierdoor ben je minder mobiel, maar hoef je geen zorgen te maken over een lege accu.
Stroomvoorziening
Netstroom

Beeldscherm

Display

Sommige labelprinters beschikken over een display. Hierop kun je extra informatie aflezen of de labelprinter gebruiken voor mobiel gebruik.
Display
Nee

Kleurenscherm

Als de labelprinter een beeldscherm heeft is het mogelijk dat dit in kleur is.
Kleurenscherm
Nee

Fysieke eigenschappen

Gewicht

Het gewicht van de labelprinter zonder doos en optionele accessoires.
Gewicht
1,12 Kg

Kleur

Dit is de hoofdkleur van het model labelprinter.
Kleur
blauw

Breedte

Breedte van de labelprinter. Het gaat hier om de breedte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter breder zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Breedte
22,1 cm

Diepte

Diepte van de labelprinter. Het gaat hier om de diepte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter dieper zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Diepte
15,3 cm

Hoogte

Hoogte van de labelprinter. Het gaat hier om de hoogte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter hoger zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Hoogte
12,8 cm

Systeemeisen

Geschikt voor

De meeste printers ondersteunen zowel Microsoft Windows als macOS van Apple. Controleer goed op de website van de fabrikant of jouw specifieke versie wordt ondersteund. Dit kun je nagaan door te checken of er drivers beschikbaar zijn van jouw besturingssysteem.

Twijfel je of de printer voor jouw apparaat geschikt is? Vraag dan onze klantenservice om hulp!
Geschikt voor
Windows, Mac OS

Cartridges (inkt/toner)

Garantie

Garantie Zakelijk1 jaar
Garantie Particulier2 jaar

Productbeschrijving

Brother QL-600B labelprinter blauw kopen?

Wanneer je veel spullen hebt of houdt van overzicht, dan kan het prettig zijn om jouw spullen te labelen. Zo zie jij in een oogopslag op welke plek, welke spullen staan. Dit kan zowel voor zakelijk als privé gebruik interessant zijn. Deze Brother QL-600B labelprinter blauw is zeer geschikt wanneer je op zoek bent naar een nieuwe labelprinter.

Voordelen van de Brother labelprinter

We kunnen het ons goed voorstellen dat je de voordelen niet direct ziet van een Brother labelprinter. Toch zijn er wel een aantal voordelen die we graag voor je uitlichten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Heb je kinderen? Dan zullen jouw kinderen vast ook speelgoed en andere spullen hebben. Deze Brother QL-600B labelprinter blauw kan bijdragen aan het opruimen en ordenen van het speelgoed. Door tapes te plakken op zowel het speelgoed als de plek waar het moet komen, kun je bijdragen aan meer structuur.

Daarnaast kan een Brother QL-600B labelprinter blauw ook bijdragen aan structuur op kantoor. Door tapes te printen en plakken op de stellingen in het magazijn, kun je eenvoudig ordenen. Daarnaast worden etiketten vaak gebruik voor adresstickers. Erg handig als je een webshop hebt en regelmatig pakketten verstuurt.

Waarom je kiest voor de Brother QL-600B labelprinter blauw

Deze labelprinter is niet draagbaar. Dit betekent dus dat de Brother QL-600B labelprinter blauw altijd in het stopcontact moet om afdrukken te kunnen maken. De Brother QL-600B labelprinter blauw kun je aansluiten via: USB.

Dat de Brother QL-600B labelprinter blauw geen draadloze labelprinter is, heeft als voordeel dat je geen batterijen nodig hebt. Dit is vooral handig wanneer je via één plek jouw tapes en etiketten wilt printen.

Alles voor jouw Brother labelprinter

Bij PrintAbout vinden we het belangrijk dat jij nooit teveel betaalt voor jouw labels, of dit nu etiketten of tapes zijn. Daarom bieden we je graag een goedkope variant dan de originele Brother labels. Wanneer je kiest voor originele Brother labels, betaal je voor de merknaam die het product draagt. Dit vinden wij onnodig. Daarom zijn de Brother labels van het PrintAbout huismerk altijd goedkoper, waardoor je meer afdrukken kunt maken.

Bestel (alles voor) jouw Brother QL-600B labelprinter blauw bij PrintAbout!

In de doos

Met deze printer worden onderstaande onderdelen standaard meegeleverd:
HandleidingJa
NetsnoerJa
USB kabelJa
Labels inbegrepenNee