Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Brother QL-810W Labelprinter

Trustpilot starsNog geen reviews
Brother
131,00incl. btw
Momenteel is dit product uitverkocht. Vul je e-mailadres in en we houden je op de hoogte wanneer die leverbaar is.
  • Betaal gratis op rekening
  • Levenslange garantie op huismerk
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5

Aanbevolen alternatieven

Ben je op zoek naar een printer die direct leverbaar is? We hebben twee alternatieven geselecteerd voor je, op basis van de specificaties van de huidige printer.

Specificaties

Algemeen

Type labelprinter

Het type labelprinter is gebaseerd op het gebruik. In grote lijnen is dat op te delen tussen het thermisch printen op etiketten en op tapes.
Type labelprinter
Label

Maximale labelbreedte

Hier staan de labelbreedtes die worden ondersteund door de labelprinter.
Maximale labelbreedte
12 mm, 18 mm, 19 mm, 24 mm, 25 mm, 28 mm, 29 mm, 32 mm, 36 mm, 38 mm, 39 mm, 50 mm, 54 mm, 57 mm, 58 mm, 59 mm, 61 mm, 62 mm

Draagbaar

Draagbare labelprinters zijn licht, draadloos, hebben vaak een toetsenbord en zijn daardoor geschikt voor mobiel gebruik. Dit in tegenstelling tot labelprinters die je bedraad installeert op je werkplek.
Draagbaar
Nee

Toetsenbordindeling

Het gaat hier om het soort toetsenbord dat op de labelprinter zit. Niet alle labelprinters zijn voorzien van een toetsenbord.
Toetsenbordindeling
n.v.t.

Snijden

Het afsnijden van je labels doe je handmatig, wordt door de labelprinter gedaan of beide opties zijn mogelijk.
Snijden
Automatisch

Aansluitmogelijkheden

USB

Beschikt de labelprinter over een USB-aansluiting? Dit betekent dat er een mogelijkheid is om jouw computer of laptop met een USB-kabel aan te sluiten op de labelprinter.
USB
Ja

Netwerkaansluiting

Beschikt de labelprinter over een netwerkaansluiting? Met een netwerkaansluiting kun je de labelprinter, met behulp van een netwerkkabel, aansluiten op je netwerk. Hierdoor kun je vanaf meerdere computers binnen hetzelfde netwerk afdrukken maken op de labelprinter.
Netwerkaansluiting
Nee

WiFi

Beschikt de labelprinter over wifi? Een wifi labelprinter verbind je met een draadloos netwerk zodat je printopdrachten kunt versturen zonder gebruik te maken van een USB- of netwerkkabel.
WiFi
Ja

Functies

Maximale afdrukresolutie

De printresolutie wordt uitgedrukt in DPI, wat staat voor Dots Per Inch. Dit betekent 'punten per inch'. Een afdruk bestaat uit heel veel kleine punten. Hoe meer punten de labelprinter per inch kan afdrukken, hoe scherper de afdruk. Een hogere printresolutie resulteert dus in scherpere afdrukken.
Maximale afdrukresolutie
300 x 600 DPI

Stroomvoorziening

Slaapstand

Als je labelprinter over een slaapstand beschikt bespaar je energie doordat het automatisch uitschakelt na een aantal minuten inactiviteit.
Slaapstand
Nee

Stroomvoorziening

Het type stroomvoorziening waarvan de labelprinter gebruik maakt.

Batterijen
Batterijen zijn makkelijk te plaatsen in een labelprinter. Als de batterijen leeg zijn kun je snel nieuwe plaatsen waardoor je weer direct verder kunt.

Accu 
Een accu kun je opnieuw opladen waardoor je bespaart op de kosten die je zou hebben bij batterijen.

Netsnoer 
Labelprinters die werken op netsnoer zijn afhankelijk van een stopcontact. Hierdoor ben je minder mobiel, maar hoef je geen zorgen te maken over een lege accu.
Stroomvoorziening
Netstroom

Beeldscherm

Display

Sommige labelprinters beschikken over een display. Hierop kun je extra informatie aflezen of de labelprinter gebruiken voor mobiel gebruik.
Display
Nee

Kleurenscherm

Als de labelprinter een beeldscherm heeft is het mogelijk dat dit in kleur is.
Kleurenscherm
Nee

Fysieke eigenschappen

Gewicht

Het gewicht van de labelprinter zonder doos en optionele accessoires.
Gewicht
1,12 Kg

Kleur

Dit is de hoofdkleur van het model labelprinter.
Kleur
Zwart/grijs

Breedte

Breedte van de labelprinter. Het gaat hier om de breedte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter breder zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Breedte
12,6 cm

Diepte

Diepte van de labelprinter. Het gaat hier om de diepte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter dieper zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Diepte
23,4 cm

Hoogte

Hoogte van de labelprinter. Het gaat hier om de hoogte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter hoger zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Hoogte
14,5 cm

Systeemeisen

Geschikt voor

De meeste printers ondersteunen zowel Microsoft Windows als macOS van Apple. Controleer goed op de website van de fabrikant of jouw specifieke versie wordt ondersteund. Dit kun je nagaan door te checken of er drivers beschikbaar zijn van jouw besturingssysteem.

Twijfel je of de printer voor jouw apparaat geschikt is? Vraag dan onze klantenservice om hulp!
Geschikt voor
Windows, Mac en Linux

Cartridges (inkt/toner)

Type cartridgeInkt
ProductenLabels en meer voor de Brother QL-810W

Garantie

Garantie Zakelijk1 jaar
Garantie Particulier2 jaar

Productbeschrijving

De Brother QL-810W

Nieuw in het assortiment van PrintAbout is de 2-kleuren thermische labelprinter Brother QL-810W die geschikt is voor printen via USB, WiFi en AirPrint. Uiteraard biedt thermisch printen het voordeel van streeploos en vlekvrij labels printen, doordat er geen inkt gebruikt wordt.

QL-810W kan 2-kleurige labels afdrukken

De geavanceerde Brother QL-810W is ontwikkeld voor veeleisende kantoren, maar is tegelijkertijd eenvoudig te installeren en te gebruiken. Sluit hem aan via USB op jouw computer en maakt direct gebruik van de voorgeprogrammeerde labelontwerp-software. Je kunt het gratis P-touch Editor softwarepakket en printerdrivers downloaden, voor het pimpen van standaard labels met teksten, barcodes en afbeeldingen.

Afdrukken in 2 kleuren voor extra impact

Brother QL-810W kan op speciale labelrollen labels in zwart én rood afdrukken. Voor QL-810W zijn tweekleurige taperollen verkrijgbaar waarmee je extra aandacht kunt vestigen op cruciale informatie op een label of etiket, zoals THT-data, allergenen en/of waarschuwingen voor gebruikers. Ook is hij echt snel voor een labelprinter en kun je tot 110 labels of 17 cm per minuut afdrukken op breedtes van 12 mm tot 62 mm. De automatische tapesnijder bespaart tijd en laat alle geprinte labels en etiketten even strak ogen.

Labels voor diverse toepassingen

Er zijn bijna 25 verschillende typen label- en taperollen voor Brother QL-810W in de handel, waardoor je altijd een geschikt label zult kunnen maken, ongeacht of het nu om duurzame film, thermisch papier of voorgestanste labeltape gaat. Rollen zijn makkelijk in QL-810W te plaatsen en verwisselen.

Brede connectiviteit

Brother QL-810W labelprinter beschikt over USB, wifi en AirPrint als standaard ingebouwde connectiviteiten. Dit geeft je de keuzevrijheid om QL-810W te gebruiken als persoonlijke desktop-printer of deze te delen met de hele afdeling. Ook is QL-810W prima beveiligd zodat kwaadwillenden er niets mee kunnen. Op plekken waar geen elektriciteit beschikbaar is kun je QL-810W laten doorwerken met de apart bestelbare oplaadbare Li-ion batterij.

Accessoires

Zoek jij accessoires voor jouw Brother QL-810W Labelprinter? Bij PrintAbout vind je verschillende printeraccessoires

  • 1-3 werkdagen levertijd
90,00incl. btw

Brother QL-810W Labelprinter video

In de doos

Met deze printer worden onderstaande onderdelen standaard meegeleverd:
HandleidingJa
NetsnoerJa
USB kabelJa