Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Brother QL-700 Labelprinter

Brother
74,00incl. btw
1-3 werkdagen levertijd
  • Betaal gratis op rekening
  • Levenslange garantie op huismerk
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
Belangrijkste specificaties
Draagbaar:
Nee 
Display:
Nee 
Aansluitingen:
USB 
Voeding:
Netstroom 

Totaalpakketten

Artikel
Prijs incl. btw
Brother QL-700 Labelprinter
Brother QL-700 Labelprinter
€ 74,00
€ 74,00
incl. btw

Specificaties

Algemeen

Type labelprinter

Het type labelprinter is gebaseerd op het gebruik. In grote lijnen is dat op te delen tussen het thermisch printen op etiketten en op tapes.
Type labelprinter
Label

Maximale labelbreedte

Hier staan de labelbreedtes die worden ondersteund door de labelprinter.
Maximale labelbreedte
12 mm, 18 mm, 19 mm, 24 mm, 25 mm, 28 mm, 29 mm, 32 mm, 36 mm, 38 mm, 39 mm, 50 mm, 54 mm, 57 mm, 58 mm, 59 mm, 61 mm, 62 mm

Draagbaar

Draagbare labelprinters zijn licht, draadloos, hebben vaak een toetsenbord en zijn daardoor geschikt voor mobiel gebruik. Dit in tegenstelling tot labelprinters die je bedraad installeert op je werkplek.
Draagbaar
Nee

Toetsenbordindeling

Het gaat hier om het soort toetsenbord dat op de labelprinter zit. Niet alle labelprinters zijn voorzien van een toetsenbord.
Toetsenbordindeling
n.v.t.

Snijden

Het afsnijden van je labels doe je handmatig, wordt door de labelprinter gedaan of beide opties zijn mogelijk.
Snijden
Automatisch

Aansluitmogelijkheden

USB

Beschikt de labelprinter over een USB-aansluiting? Dit betekent dat er een mogelijkheid is om jouw computer of laptop met een USB-kabel aan te sluiten op de labelprinter.
USB
Ja

Netwerkaansluiting

Beschikt de labelprinter over een netwerkaansluiting? Met een netwerkaansluiting kun je de labelprinter, met behulp van een netwerkkabel, aansluiten op je netwerk. Hierdoor kun je vanaf meerdere computers binnen hetzelfde netwerk afdrukken maken op de labelprinter.
Netwerkaansluiting
Nee

WiFi

Beschikt de labelprinter over wifi? Een wifi labelprinter verbind je met een draadloos netwerk zodat je printopdrachten kunt versturen zonder gebruik te maken van een USB- of netwerkkabel.
WiFi
Nee

Functies

Maximale afdrukresolutie

De printresolutie wordt uitgedrukt in DPI, wat staat voor Dots Per Inch. Dit betekent 'punten per inch'. Een afdruk bestaat uit heel veel kleine punten. Hoe meer punten de labelprinter per inch kan afdrukken, hoe scherper de afdruk. Een hogere printresolutie resulteert dus in scherpere afdrukken.
Maximale afdrukresolutie
300 x 300 DPI

Aantal tekststijlen

Het aantal tekststijlen, zoals vetgedrukt of cursief, dat de labelprinter ondersteunt.
Aantal tekststijlen
8

Stroomvoorziening

Slaapstand

Als je labelprinter over een slaapstand beschikt bespaar je energie doordat het automatisch uitschakelt na een aantal minuten inactiviteit.
Slaapstand
Nee

Stroomvoorziening

Het type stroomvoorziening waarvan de labelprinter gebruik maakt.

Batterijen
Batterijen zijn makkelijk te plaatsen in een labelprinter. Als de batterijen leeg zijn kun je snel nieuwe plaatsen waardoor je weer direct verder kunt.

Accu 
Een accu kun je opnieuw opladen waardoor je bespaart op de kosten die je zou hebben bij batterijen.

Netsnoer 
Labelprinters die werken op netsnoer zijn afhankelijk van een stopcontact. Hierdoor ben je minder mobiel, maar hoef je geen zorgen te maken over een lege accu.
Stroomvoorziening
Netstroom

Beeldscherm

Display

Sommige labelprinters beschikken over een display. Hierop kun je extra informatie aflezen of de labelprinter gebruiken voor mobiel gebruik.
Display
Nee

Kleurenscherm

Als de labelprinter een beeldscherm heeft is het mogelijk dat dit in kleur is.
Kleurenscherm
Nee

Fysieke eigenschappen

Gewicht

Het gewicht van de labelprinter zonder doos en optionele accessoires.
Gewicht
1,12 Kg

Kleur

Dit is de hoofdkleur van het model labelprinter.
Kleur
Zwart/wit

Breedte

Breedte van de labelprinter. Het gaat hier om de breedte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter breder zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Breedte
12,8 cm

Diepte

Diepte van de labelprinter. Het gaat hier om de diepte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter dieper zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Diepte
22,1 cm

Hoogte

Hoogte van de labelprinter. Het gaat hier om de hoogte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter hoger zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Hoogte
15,3 cm

Systeemeisen

Geschikt voor

De meeste printers ondersteunen zowel Microsoft Windows als macOS van Apple. Controleer goed op de website van de fabrikant of jouw specifieke versie wordt ondersteund. Dit kun je nagaan door te checken of er drivers beschikbaar zijn van jouw besturingssysteem.

Twijfel je of de printer voor jouw apparaat geschikt is? Vraag dan onze klantenservice om hulp!
Geschikt voor
Windows en Mac

Cartridges (inkt/toner)

Type cartridgeInkt
ProductenLabels en meer voor de Brother QL-700

Garantie

Garantie Zakelijk1 jaar
Garantie Particulier2 jaar

Productbeschrijving

De Brother QL-700

Al een tijd verkoopt PrintAbout de succesvolle Brother QL-serie thermische labelprinters, waarvan Brother QL-700 het voordeligste model is. De Brother QL-serie kenmerkt zich door haar printsnelheid, brede range aan printbare tapes, robuustheid en veelzijdige en geavanceerde software voor labelontwerp en soepele integratie met jouw bestaande systemen.

Brother QL-700, snelle labelprinter voor kantoor met voorgeladen labeling software

Brother QL-700 is een efficiënte no-nonsense labelprinter voor labels, etiketten en tapes van 12 tot 62 mm. Hij drukt af met een scherpe 300 DPI resolutie, waardoor alle relevante details goed zichtbaar zijn. Met QL-700 maak je voordelig duidelijke papieren labels voor archiefmappen, enveloppen, pakketten en dvd’s. Ook is het mogelijk om banners en dergelijke tot een lengte van liefst 1 meter af te drukken. De hoge afdruksnelheden tot 93 standaard labels per minuut zullen je op termijn veel tijd besparen. De automatische snijder zorgt bij meerdere labels voor identieke afmetingen.

Twee opties om labels te maken met Brother QL-700

Labelprinter Brother QL-700 heeft twee gemakkelijke manieren om een perfect labelontwerp te maken nadat je via de USB QL-700 met jouw computer verbonden hebt. Je kunt op de Editor Lite-knop drukken om Editor Lite-label ontwerpsoftware te starten; hierbij voer je snel tekst in en drukt vervolgens labels af (voor Windows). De tweede optie is om P-touch Editor, de complete label ontwerpsoftware, zelf op jouw computer te installeren voor het ontwerpen van complexe labels met icons en afbeeldingen (werkt voor Windows én Mac). Brother QL-700 kan zowel horizontaal als verticaal printen.

Brother QL-700 Labelprinter video

In de doos

Met deze printer worden onderstaande onderdelen standaard meegeleverd:
HandleidingJa
NetsnoerNee
USB kabelJa

Reviews

Een moment geduld, de reviews worden opgehaald...