Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Brother P-Touch PT-H500 Labelprinter

Trustpilot starsNog geen reviews
Brother
92,00incl. btw
1-3 werkdagen levertijd
  • Betaal gratis op rekening
  • Levenslange garantie op huismerk
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
Belangrijkste specificaties
Draagbaar:
Ja 
Display:
Ja 
Aansluitingen:
USB 
Voeding:
Batterij 
Producten:
 

Specificaties

Algemeen

Type labelprinter

Het type labelprinter is gebaseerd op het gebruik. In grote lijnen is dat op te delen tussen het thermisch printen op etiketten en op tapes.
Type labelprinter
Tape-label

Maximale labelbreedte

Hier staan de labelbreedtes die worden ondersteund door de labelprinter.
Maximale labelbreedte
6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm, 24 mm, 3,5 mm

Draagbaar

Draagbare labelprinters zijn licht, draadloos, hebben vaak een toetsenbord en zijn daardoor geschikt voor mobiel gebruik. Dit in tegenstelling tot labelprinters die je bedraad installeert op je werkplek.
Draagbaar
Ja

Toetsenbordindeling

Het gaat hier om het soort toetsenbord dat op de labelprinter zit. Niet alle labelprinters zijn voorzien van een toetsenbord.
Toetsenbordindeling
QWERTY

Snijden

Het afsnijden van je labels doe je handmatig, wordt door de labelprinter gedaan of beide opties zijn mogelijk.
Snijden
Automatisch

Aansluitmogelijkheden

USB

Beschikt de labelprinter over een USB-aansluiting? Dit betekent dat er een mogelijkheid is om jouw computer of laptop met een USB-kabel aan te sluiten op de labelprinter.
USB
Ja

Netwerkaansluiting

Beschikt de labelprinter over een netwerkaansluiting? Met een netwerkaansluiting kun je de labelprinter, met behulp van een netwerkkabel, aansluiten op je netwerk. Hierdoor kun je vanaf meerdere computers binnen hetzelfde netwerk afdrukken maken op de labelprinter.
Netwerkaansluiting
Nee

WiFi

Beschikt de labelprinter over wifi? Een wifi labelprinter verbind je met een draadloos netwerk zodat je printopdrachten kunt versturen zonder gebruik te maken van een USB- of netwerkkabel.
WiFi
Nee

Functies

Maximale afdrukresolutie

De printresolutie wordt uitgedrukt in DPI, wat staat voor Dots Per Inch. Dit betekent 'punten per inch'. Een afdruk bestaat uit heel veel kleine punten. Hoe meer punten de labelprinter per inch kan afdrukken, hoe scherper de afdruk. Een hogere printresolutie resulteert dus in scherpere afdrukken.
Maximale afdrukresolutie
180 DPI

Aantal lettertypen

Het aantal lettertype wat de labelprinter ondersteunt.
Aantal lettertypen
14

Aantal tekststijlen

Het aantal tekststijlen, zoals vetgedrukt of cursief, dat de labelprinter ondersteunt.
Aantal tekststijlen
10

Stroomvoorziening

Slaapstand

Als je labelprinter over een slaapstand beschikt bespaar je energie doordat het automatisch uitschakelt na een aantal minuten inactiviteit.
Slaapstand
Ja

Type batterij

Het type batterij dat in een labelprinter gaat. Houd rekening met het juiste formaat van de batterij voor in jouw labelprinter en de kosten van nieuwe batterijen van dat type.
Type batterij
AA

Stroomvoorziening

Het type stroomvoorziening waarvan de labelprinter gebruik maakt.

Batterijen
Batterijen zijn makkelijk te plaatsen in een labelprinter. Als de batterijen leeg zijn kun je snel nieuwe plaatsen waardoor je weer direct verder kunt.

Accu 
Een accu kun je opnieuw opladen waardoor je bespaart op de kosten die je zou hebben bij batterijen.

Netsnoer 
Labelprinters die werken op netsnoer zijn afhankelijk van een stopcontact. Hierdoor ben je minder mobiel, maar hoef je geen zorgen te maken over een lege accu.
Stroomvoorziening
Batterij

Beeldscherm

Display

Sommige labelprinters beschikken over een display. Hierop kun je extra informatie aflezen of de labelprinter gebruiken voor mobiel gebruik.
Display
Ja

Kleurenscherm

Als de labelprinter een beeldscherm heeft is het mogelijk dat dit in kleur is.
Kleurenscherm
Nee

Fysieke eigenschappen

Gewicht

Het gewicht van de labelprinter zonder doos en optionele accessoires.
Gewicht
0,83 Kg

Kleur

Dit is de hoofdkleur van het model labelprinter.
Kleur
Zwart/grijs

Breedte

Breedte van de labelprinter. Het gaat hier om de breedte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter breder zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Breedte
12,2 cm

Diepte

Diepte van de labelprinter. Het gaat hier om de diepte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter dieper zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Diepte
9,1 cm

Hoogte

Hoogte van de labelprinter. Het gaat hier om de hoogte van het basismodel, optionele accessoires die de labelprinter hoger zouden kunnen maken, zijn hier niet bij meegeteld.
Hoogte
24,5 cm

Garantie

Garantie uitbreidbaarNee
Garantie Zakelijk1 jaar
Garantie Particulier2 jaar

Systeemeisen

Geschikt voor

De meeste printers ondersteunen zowel Microsoft Windows als macOS van Apple. Controleer goed op de website van de fabrikant of jouw specifieke versie wordt ondersteund. Dit kun je nagaan door te checken of er drivers beschikbaar zijn van jouw besturingssysteem.

Twijfel je of de printer voor jouw apparaat geschikt is? Vraag dan onze klantenservice om hulp!
Geschikt voor
Windows en Macintosh

Cartridges (inkt/toner)

Type cartridgeInkt
Producten

Productbeschrijving

Brother P-Touch PT-H500

Jouw keuze indien je een robuuste hand labelprinter zoekt. Via USB2.0 hi-speed portal aansluitbaar op PC/Mac dus makkelijk programmeerbaar en aanpasbaar. Dit handzame power belettering systeem is bruikbaar voor en door jouw gehele organisatie. Het lichte en compacte (12 x 24 x 9 cm) ontwerp en bijgeleverde polsband zorgen dat hij makkelijk mee te nemen is naar jouw magazijn of hoog in de schappen. Een rol TZe 24mm-tape zit erbij voor de eerste serie labels. Werkt ook op oplaadbare batterijen. Breng overzicht in jouw assortiment met PT-H500, die print tot 30 millimeter per seconde in 180 DPI over tapebreedten van 3,5 - 24 mm, horizontaal en/of verticaal. Zelfs rotatie van het image is mogelijk met Brother’s P-Touch PT-H500.

Diverse tapesoorten

Brother P-Touch PT-H500 labelwriter print op alle TZe-tapes van 3,5 - 24 mm en ook op voor gebogen ondergronden ontworpen HSE-line krimpkoustape drukt Brother PT-H500 af.

Bestuur PT-H500 vanaf PC/Mac

Brother P-Touch PT-H500 bevat P-touch Editor software, waarin allerlei sjablonen en stijlen zijn voorgeprogrammeerd. Een geheugen voor 50 standaard labels verhoogt het gebruiksgemak van handheld labelwriter Brother PT-H500. Voor de tape-label printer zijn 6 x AA oplaadbare batterijen nodig of een AD-E001 adapter.

Brother P-Touch PT-H500 Labelprinter video

In de doos

Met deze printer worden onderstaande onderdelen standaard meegeleverd:
HandleidingJa
NetsnoerNee
USB kabelJa