Deze actie is verlopen

Op zoek naar een mooie aanbieding of korting?
Neem eens een kijkje op de pagina met aanbiedingen en acties aanbiedingen en acties of vraag deskundig advies bij onze klantendienst.

Onze klantendienst adviseert je graag

Wij helpen je graag bij het aanschaffen van een nieuwe printer.

Chat live met ons

Of bel: 03 808 35 49

Zoek een nieuwe printer

Voor al onze printers hebben wij een groot aanbod supplies.

Printer aanbieding

Printer kopen? PrintAbout heeft een goede printer aanbieding

Heb je een nieuwe printer nodig? PrintAbout is de plek om een printer te kopen. Wil je een zakelijke printer kopen of liever eentje voor thuisgebruik? Er zijn verschillende mogelijkheden. Voorafgaand aan de aankoop van een printer is het altijd goed om eerst jouw doelen te bepalen om zo tot de juiste koop te komen. Op deze pagina vind je de printer aanbieding zodra wij deze hebben. Is er momenteel geen printer aanbieding? Kom dan op een later moment terug, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en houd onze socials in de gaten. Daar plaatsen wij als eerst een bericht als we een printer aanbieding hebben!

Inkjetprinter kopen met gratis cartridge

Bij PrintAbout bieden we je printers aan met een gratis cartridge. De cartridge die meegeleverd wordt is een huismerk product. De ideale manier om huismerk producten te testen zonder hier extra geld aan uit te geven.
Een printer kopen met gratis huismerk cartridge biedt vele voordelen. Een PrintAbout huismerk cartridge is namelijk voller en voordeliger. Toch doet de kwaliteit van de huismerk cartridge niet onder aan het origineel. Wanneer een cartridge wordt geproduceerd moeten ze namelijk aan dezelfde strenge ISO-normen voldoen. Dit houdt in dat de kwaliteit van een PrintAbout cartridge gelijk is aan het origineel. Daarnaast ontvang je hier levenslange garantie op en voeg je er nog meer huismerk cartridges aan toe, dan wordt uw bestelling ook nog eens gratis verzonden vanaf € 50,- aan huismerkproducten.

Goedkope printer bestellen bij PrintAbout

Een printer kopen bij PrintAbout met een gratis cartridge biedt nog meer voordeel dan alleen levenslange garantie, meer inkt en dat de cartridge gratis is. Wanneer je jouw bestelling voor 23:00 plaatst, wordt deze namelijk de volgende werkdag op jouw gewenste plek afgeleverd. Wil je hulp of advies bij het kopen van de juiste printer met gratis cartridge? Dan kan je contact opnemen met onze klantendienst, zij helpen je graag verder. Om nooit meer een aanbieding te missen van PrintAbout, kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.