Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

PrintAbout Premium A4 papier pallet (40 dozen)

Trustpilot starsNog geen reviews
  • PrintAbout Premium A4 papier pallet (40 dozen)

Belangrijkste specificaties

Papiergewicht:80 g/m² 
Eenheid:Pallet (40 dozen) 
Witheid (CIE):170 
Formaat:A4 
Onze huismerkvoordelen
  • Huismerkscore 9,0
  • Levenslange garantie
1.099,50incl. btw
Morgen in huis
  • Bestel nu, in huis
  • Betaal gratis op rekening
  • Levenslange garantie op huismerk
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
  • Winnaar Shopping Awards 2023

Omschrijving

Voordelige pallet PrintAbout Premium A4 papier

PrintAbout Premium A4 papier kun je ook bestellen als pallet. Dit is vooral geschikt en interessant wanneer je inkoopt voor een groot bedrijf. Een pallet PrintAbout Premium A4 papier bevat namelijk 200 pakken A4 papier. Dit zorgt ervoor dat elke afdeling een voorraad heeft. Met het PrintAbout Premium A4 papier haal je een hoge kwaliteit papier in huis, met een CIE van 170. Dit houdt in dat het de hoogste kwaliteit witheid heeft.

Specificaties pallet A4 PrintAbout premium papier

Een pallet PrintAbout Premium papier bevat 40 dozen A4 printpapier met een dikte van 80 gr/m². Elke doos bevat 5 pakken van 500 vel die een witheid (CIE) van 170 hebben. Helder wit papier zorgt ervoor dat afdrukken goed leesbaar zijn en kleurenafdrukken helder worden weergegeven. A4 PrintAbout premium papier heeft een stevige structuur en is zeer geschikt voor een ieder die belang heeft bij een hoge kwaliteit afdrukken.

Wat is CIE, wat betekent het?

CIE wordt dus gebruikt om de witheid van het papier aan te geven. Wanneer er papier wordt geproduceerd, wordt er lignine gebruikt. Lignine zorgt ervoor dat de houtvezels aan elkaar binden, maar zorgt er ook voor dat het het papier grauw en geel wordt. Nadat de houtvezels goed gebonden zijn, wordt de lignine weer verwijderd. Hoe minder er overblijft, hoe witter het papier is. Tegenwoordig wordt er niet meer gebruik gemaakt van chloor om het papier te bleken.

Het PrintAbout Premium A4 papier heeft een witheid van 170 CIE, maar dit zegt je misschien nog niks. Daarom zetten we de verschillende waarde graag op een rijtje, zodat je het eenvoudiger kunt zien wat een hoge en wat een lage CIE is.

  • 146 tot 150 CIE is de universele witheid in papier, het is wit en de kwaliteit is goed.
  • 160 tot 167 CIE is de bedrijfskwaliteit papier, het is witter en wordt daarom vaker gebruikt.
  • 167 tot en met 171 CIE is de premium kwaliteit papier, het is erg wit en de hoogste kwaliteit.

Pallet PrintAbout Premium A4 papier kopen

PrintAbout Premium A4 papier is in het leven geroepen omdat we vonden dat printen een stuk voordeliger moet kunnen zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er bij de productie van papier gekeken wordt naar ons milieu. Ons papier is dan ook gecertificeerd door FSC. FSC staat voor Forest Stewardship Counsil. Het is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer. FSC gecertificeerd papier draagt direct bij aan het behoud en onderhoud van de bossen. Hierdoor kunnen wij papier blijven gebruiken zonder dat de natuur er onder leidt. Wanneer je kiest voor PrintAbout Premium A4 papier, kies je dus voor het meest verantwoorde papier.

Specificaties PrintAbout Premium A4 papier pallet (40 dozen)

Algemeen

FormaatA4
TypeNormaal
Aantal vel100.000
HoeveelheidPallet (40 dozen)
Papiergewicht80 g/m²
Witheid (CIE)170
PrintAbout Premium A4 papier pallet (40 dozen)
PrintAbout Premium A4 papier pallet (40 dozen)
1.099,50incl. btw