Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Navigator Universal A4 papier pallet (40 dozen)

Navigator Universal A4 papier pallet (40 dozen)
Belangrijkste specificaties
Gewicht
80 grams
Eenheid
Pallet (40 dozen)
Witheid (CIE)
169
Formaat
A4
Bekijk alle specificaties
€ 725,95incl. btw
Direct leverbaar
  • Bestel nu, in huis
  • Betaal gratis op rekening
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5

Omschrijving

Pallet Navigator Universal A4 papier
Printen op Navigator papier heeft grote voordelen. Universal A4 papier wordt geproduceerd onder strengen kwaliteitseisen en heeft ook verschillende milieucertificaten; FCS en EU Ecolabel. Met de aanschaf van een pallet Navigator Universal A4 papier heb je voldoende voorraad om zorgeloos te kunnen afdrukken. PrintAbout is dé PrinterSpecialist van de Benelux en levert je graag vanuit een ruime voorraad kwaliteitspapier van Navigator.

Specificaties Navigator Universal A4 papier
Een pallet Navigator Universal A4 papier bevat 40 dozen papier dat volledig bestaat uit Eucalyptus Globulus-vezel. Elke doos bevat 5 pakken, elk pak bevat 500 vel. Hierdoor heeft het papier uitstekende eigenschappen en is het geschikt voor dubbelzijdig afdrukken. Het papier heeft een gewicht van 80 gr/m² en een witheid (CIE) van 169. Dit hagelwitte papier zorgt ervoor dat kleuren goed tot zijn recht komen en je representatieve documenten afdrukt.

Pallet Navigator Universal A4 papier kopen bij PrintAbout
Schaf voldoende voorraad Navigator Universal A4 papier aan in de vorm van een pallet. Als klant van PrintAbout geniet je van vele voordelen. Zo betaal je gemakkelijk achteraf op factuur en ontvangt je je pallet printpapier de volgende dag al, indien je vandaag voor 23:00 uur besteld. Ruim 1.185.630 klanten gingen je voor en zijn uitermate tevreden over onze snelle levering en uitmuntende service. Zijn beoordelen ons met gemiddeld een 4,6 uit 5!

Specificaties Navigator Universal A4 papier pallet (40 dozen)

Algemeen

FormaatA4
TypeNormaal
Aantal vel100.000
HoeveelheidPallet (40 dozen)
Papiergewicht80 gr/m²
Witheid (CIE)169
Navigator Universal A4 papier pallet (40 dozen)
Navigator Universal A4 papier pallet (40 dozen)
€ 725,95incl. btw