Toon prijzen:incl. btwexcl. btw
Filter-mogelijkheden
Merk
Eenheid
Prijs papier
tot
Levertijd

Fotopapier 10 x 15 cm

Fotopapier van 10 x 15 cm is verkrijgbaar bij PrintAbout. Deze afmeting is gebruikelijk voor het printen van foto's. Bekijk het gehele assortiment fotopapier hieronder.

1 product
Sorteer op:
1 - 1 van 1 product
Filters
Merk
Eenheid
Prijs papier
tot
Levertijd
1 product
Sorteer op:
HP Everyday Glossy 10 x 15 cm 1 pak (100 vel)

HP Everyday Glossy 10 x 15 cm 1 pak (100 vel)

Papiergewicht:
200 g/m² 
Eenheid:
1 pak (100 vel) 
Formaat:
10 x 15 cm 
  • Direct leverbaar
8,00incl. btw

    Fotopapier 10 x 15 cm kopen

    Maak je graag foto's en druk je deze het liefst af op mooi en stevig fotopapier? Voor de aankoop van fotopapier voor jouw fotoprinter ben je bij PrintAbout aan het juiste adres. Je vindt bij ons verschillende soorten fotoprinters met bijbehorend fotopapier. Zo ook fotopapier 10x15. Foto's die je afdrukt komen het beste tot hun recht op stevig fotopapier van goede kwaliteit. Met het fotopapier onze site gaat dit je zeker lukken. Het is verkrijgbaar in allerlei formaten en stelt je in staat om al jouw afdrukken mooi op papier te printen.

    Lichtgewicht fotopapier voor sprekende foto's

    Het lichtgewicht papier bij PrintAbout draagt bij aan sprekende afbeeldingen. Het 200 grams fotopapier 10x15 centimeter fotopapier bijvoorbeeld, bestaat uit totaal 100 vel en is probleemloos te gebruiken in jouw HP printer. Kijk verder ook bij ons overige aanbod fotopapier en bestel direct wat je nodig hebt. De filtermogelijkheden op de site helpen je bij het maken van de juiste beslissing. Uiteraard staan de mensen van onze klantendienst op werkdagen voor je klaar. Stel daarom gerust jouw vragen via de telefoon, chat of e-mail.