Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Epson premium glossy A4 fotopapier 1 pak (15 vel)

  • Epson premium glossy A4 fotopapier 1 pak (15 vel)

Belangrijkste specificaties

Papiergewicht:255 g/m² 
Formaat:A4 
17,95incl. btw
Morgen in huis
  • Bestel nu, in huis
  • Betaal gratis op rekening
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
  • Winnaar Shopping Awards 2023

Omschrijving

Pak Epson premium glossy A4 fotopapier

Dankzij het hoogwaardige fotopapier van Epson print je heldere foto’s. Epson is de absolute marktleider als het gaat om innovatie ook op printgebied. Bij de productie van Epson premium glossy fotopapier wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor de afdrukken scherp zijn en de kleuren helder. Epson premium glossy fotopapier bevelen wij aan om te gebruiken in combinatie met een fotoprinter. Fotoprinters printen in een hoge resolutie waardoor jouw foto-afdrukken nog beter tot zijn recht komen. Fotoprinters zijn over het algemeen inkjetprinters. Door de werking van inkjetprinters en doordat er gebruik wordt gemaakt van vloeibare inkt, krijg je de meest scherpe foto's.

Specificaties Epson premium glossy A4 fotopapier

Glossy premium fotopapier van Epson heeft een gewicht van 225 gr/m². Hierdoor ben je in staat zelf foto’s te printen en hoef je niet te wachten op jouw online bestelling of te wachten in een winkel. Een pak glossy hoogglans fotopapier bevat 15 vellen A4 fotopapier. Je kunt elk gewenst formaat foto uitprinten en het papier zelf bijsnijden of knippen, hierdoor heb je volledige vrijheid over het afdrukformaat. 

Epson premium glossy A4 fotopapier kopen bij PrintAbout

Deze Epson A4 glossy A4 fotopapier is geschikt voor enkele afdrukken in hoogwaardige kwaliteit. Wanneer je bijvoorbeeld foto's wilt ophangen in huis in een fotolijstje. Dit papier zorgt ervoor dat het lijkt alsof je naar een drukkerij bent geweest voor het afdrukken van jouw foto's.

Bestel jouw glossy A4 fotopapier bij PrintAbout.

Reviews

Een moment geduld, de reviews worden opgehaald...

Specificaties Epson premium glossy A4 fotopapier 1 pak (15 vel)

Algemeen

FormaatA4
TypeFotopapier
Aantal vel25
Papiergewicht255 g/m²
Epson premium glossy A4 fotopapier 1 pak (15 vel)
Epson premium glossy A4 fotopapier 1 pak (15 vel)
17,95incl. btw