Ons printabout team

Uw PrinterSpecialist

Al meer dan 1.020.102 tevreden klanten gingen u voor. Sinds 2004 versturen wij vanuit onze vestiging in Moordrecht bestellingen voor zowel zakelijke- als particuliere klanten, door heel Nederland en België. PrintAbout is één van de snelst groeiende printer-webshops van de Benelux. Bij ons vindt u niet alleen printers maar ook inktcartridges, toner cartridges, papier en andere print-benodigdheden. Dit maakt ons tot dé PrinterSpecialist.

Service met de hoofdletter S

Bij PrintAbout staat service hoog in het vaandel. Daarom streven wij naar een uitstekende klanttevredenheid, elke dag weer. Op TrustPilot.nl zien wij dit ook terug in onze klantbeoordelingen. Wij krijgen een beoordelingsscore van op basis van meer dan beoordelingen. Ook is PrintAbout gecertificeerd door Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat wij voldoen aan een correcte werkwijze en voorwaarden welke in overeenstemming zijn met relevante wet- en regelgeving alsmede de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. Deze (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Onze zekerheden

Bestel nu, ontvang maandag!

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 24 uur bij u afgeleverd te hebben, mits de bestelde producten direct bij ons op voorraad zijn. Na 16:30u (op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) verwerken wij enkel nog bestellingen die met iDEAL betaald zijn.

Betaal op rekening

Op factuur betalen is mogelijk na een positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.

Lage verzendkosten

NL:Gratis verzending vanaf € 25,- aan huismerk producten
€2,95 voor bestellingen vanaf €50,-
€3,95 voor bestellingen tot €50,-
BE:Gratis verzending vanaf € 25,- aan huismerk producten
€3,95 voor bestellingen vanaf €50,-
€4,95 voor bestellingen tot €50,-

Levenslange garantie op ons huismerk

Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken wij altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.

Kunnen wij u helpen?

klantendienst