Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Brother TZe-145 Tape Wit op transparant (18 mm)

T
Wit op transparant
  • Brother TZe-145 Tape Wit op transparant (18 mm)

Belangrijkste specificaties

Geschikt voor:
Is mijn Brother printer geschikt?
Type label:Tape 
Lengte rol:8 meter 
Breedte:18 mm 
Kleur:Wit op Transparant 
16,95incl. btw
Morgen in huis
  • Bestel nu, in huis
  • Betaal gratis op rekening
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
  • Winnaar Shopping Awards 2023

Omschrijving

Voordelige Brother TZe-145 tape

PrintAbout is dé PrinterSpecialist van de Benelux. In ons grote assortiment vind je voor elke printopdracht het juiste tape. Brother TZe-145 tape koop je tegen een scherpe prijs in onze webshop. Brother tape is van hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor het organiseren van jouw werkplek, dossiers of mappen te labelen. Naast Brother TZe-145 tape vind je bij ons ook andere formaten en kleuren tape die je kunt gebruiken voor jouw labelprinter. Brother TZe-145 tape is geschikt voor verschillende Brother P-Touch labelprinters. Onze online label keuzehulp helpt je met het vinden van het juiste tape. Kom je er niet uit? Onze PrinterSpecialisten staan voor je klaar om je te helpen. Dit kan via de live chat of telefonisch.

Specificaties Brother TZe-145 tape

Brother TZe-145 tape is verpakt op een cassette. Het tape heeft een lengte van 8 meter. Je kunt zelf het tape op de gewenste lengte afsnijden met je labelprinter. Brother TZe-145 tape is 18 mm breed en transparant. De opdrukkleur is wit. Dit maakt het tape geschikt voor het plakken op donkere ondergronden. Dankzij de sterk plakkende achterkant van het tape blijft deze op egale ondergronden goed zitten. Met de aankoop van Brother TZe-145 tape heb je dus een kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs. Daarnaast ontvang je 1 jaar garantie zodat je nergens omkijken naar heeft.

Brother TZe-145 tape kopen bij PrintAbout

Koop gemakkelijk en voordelig Brother TZe-145 tape in onze webshop. Dankzij onze ruime voorraad leveren wij snel je bestelling bij je thuis of op kantoor. Al meer dan 1.391.059 klanten gingen je voor en beoordelen onze uitstekende service met gemiddeld een 4.6 uit 5! Elke dag weer streven wij naar een hoge klanttevredenheid. Plaats je bestelling en betaal direct via iDeal, Bancontact of met een creditcard. Ook achteraf op factuur betalen behoort tot de mogelijkheden. Na het ontvangen van jouw bestelling gaan wij aan de slag deze zo snel mogelijk bij je thuis of op kantoor te leveren.

Specificaties Brother TZe-145 Tape Wit op transparant (18 mm)

Product details

MerkBrother
Kleur tapeTransparant
Kleur afdrukWit
Lengte rol/cassette8 meter
Aantal cassettes1 stuk
Breedte tape18 mm
EAN-code4977766684965
FabrikantcodeTZe-145

Algemeen

Type labelTape
Soort tapeOrganisatie van de thuisomgeving, Dossiers en mappen
Geschikt voorIs mijn Brother printer geschikt?
Garantie1 jaar
Brother TZe-145 Tape Wit op transparant (18 mm)
Brother TZe-145 Tape Wit op transparant (18 mm)
16,95incl. btw