Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Brother M-K531 Tape Zwart op blauw (12 mm)

T
Zwart op blauw
  • Brother M-K531 Tape Zwart op blauw (12 mm)

Belangrijkste specificaties

Geschikt voor:
Is mijn Brother printer geschikt?
Type label:Tape 
Lengte rol:8 meter 
Breedte:12 mm 
Kleur:Zwart op Blauw 
8,25incl. btw
Morgen in huis
  • Bestel nu, in huis
  • Betaal gratis op rekening
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
  • Winnaar Shopping Awards 2023

Zeker weten check

Controleer of deze Brother M-K531 Tape Zwart op blauw (12 mm) in jouw printer past.

Geschikte printers

De Brother M-K531 Tape Zwart op blauw (12 mm) is compatibel met de printers die hieronder staan. Kies je printer en ontdek welke cartridges, toners en supplies geschikt zijn voor jouw printertype.

Omschrijving

Voordelige M-K531 tape

Start met het voordelig printen op M-K531 tape. Tegen een scherpe prijs print je afdrukken in hoge kwaltiet. Dankzij de hoge kwaliteitsnorm van Brother ben je verzekerd van een stevig en goed plakkende tape. PrintAbout heeft een groot assortiment aan Brother tapes in verschillende kleuren en formaten. Voor elke printopdracht beschikken wij over de juiste tape. Met Brother M-K531 tape organiseert je je werkplek of dossiers en mappen. Bij de aankoop van Brother tape ontvang je 1 jaar garantie, mede hierdoor kun je de komende tijd zorgeloos printen met jouw Brother labelprinter.

Specificaties Brother M-K531 tape

Brother M-K531 tape is verpakt op een cassette. De tape heeft een lengte van 8 meter en snijd je zelf op het gewenste formaat af. De breedte van de tape is 12 mm. Op het blauwe tape print je in de kleur zwart. Door de blauwe kleur valt de tape goed op. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld je werkplek te organiseren met verschillende kleuren tape, deze zijn te vinden zijn in ons assortiment. Twijfelt je of Brother M-K531 tape geschikt is voor je labelprinter? Maak gebruik van onze label keuzehulp om de juiste tape voor jouw labelprinter te vinden.

Brother M-K531 tape kopen bij PrintAbout

Als klant van PrintAbout geniet je van vele voordelen. PrintAbout is dé PrinterSpecialist van de Benelux. Al ruim 1.391.113 klanten gingen je voor. Onze snelle levering en uitstekende service worden hoog gewaardeerd. Gemiddeld worden wij beoordeeld met een 4.6 uit 5! Betaal direct via iDeal, Bancontact, creditcard of achteraf op factuur. Na het ontvangen van jouw bestelling gaan wij aan de slag deze zo snel mogelijk bij je thuis of op kantoor te leveren.

Specificaties Brother M-K531 Tape Zwart op blauw (12 mm)

Product details

MerkBrother
Kleur tapeBlauw
Kleur afdrukZwart
Lengte rol/cassette8 meter
Aantal cassettes1 stuk
Breedte tape12 mm
EAN-code4977766600453
FabrikantcodeM-K531

Algemeen

Type labelTape
Soort tapeOrganisatie van de thuisomgeving, Dossiers en mappen
Geschikt voorIs mijn Brother printer geschikt?
Garantie1 jaar
Brother M-K531 Tape Zwart op blauw (12 mm)
Brother M-K531 Tape Zwart op blauw (12 mm)
8,25incl. btw