Levenslange garantie op huismerkOp de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.

Klantenservice van PrintAbout

Betalen

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Betalen op factuur (alleen zakelijk)
  • Mastercard/Visa (tot € 300,-)
  • PayPal (bij aanschaf van minimaal één huismerk product + tot € 300,-)

Betalen op factuur

Betalen op factuur betreft een achteraf betaalmethode. De producten worden verzonden voordat u de factuur hoeft te betalen. Echter zijn onderstaande voorwaarden van toepassing:

Zakelijk
Zakelijke klanten kunnen tot een bepaald bedrag op factuur bestellen. Bij uw eerste bestelling vragen wij u altijd om een vooruit betaling. Tevens is "betalen op factuur" afhankelijk van een kredietbeoordeling en is het niet mogelijk om te betalen op factuur indien u geen account aanmaakt. PrintAbout behoudt te allen tijde het recht levering op factuur te weigeren. Bij een levering op factuur geldt een betaaltermijn van 14 dagen.

Verzendkosten

Bij bestelling van huismerk supplies betaalt u geen verzendkosten!

De verzendkosten voor standaard bezorging naar België zijn:
  • € 3,95 voor bestellingen boven € 50,- incl. btw
  • € 4,95 voor bestellingen onder € 50,- incl. btw
  • Gratis voor bestellingen met PrintAbout huismerk supplies
"Leveren op afspraak" en het "leveren op een PostNL locatie" zijn in België helaas niet mogelijk.

Als PrintAbout de bestelling in meerdere delen verstuurt, worden hier geen extra verzendkosten voor berekend.

Terugbetalingen

Bij herroeping zullen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de heenzending binnen uiterlijk 14 dagen na herroeping terug betalen.

Bij herroeping ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt."

Veilig betalen

Het ThuisWinkel Waarborg Keurmerk garandeert dat u veilig en betrouwbaar winkelt bij PrintAbout.

Verder is onze website beveiligd met een SSL-certificaat van GlobalSign. Alle vertrouwelijke data wordt via een versleutelde verbinding verzonden om de veiligheid van uw gegevens de te waarborgen. De URL-balk in uw browser zal groen worden op het moment dat gegevens uitgewisseld worden die beveiligd zijn.