Klantendienst - Retourneren

Retourvoorwaarden

Voor particuliere aankopen geldt:

U heeft het recht om binnen 30 dagen, zonder opgaaf van redenen, de overeenkomst te herroepen. De termijn van 30 dagen gaat in op het moment dat alle producten van uw bestelling door u of door een door u aangewezen derde zijn ontvangen. Ongebruikte producten dient u op eigen kosten te retourneren aan PrintAbout.

Inktjet- en Lasercartridges
Bestelde inktjet- en lasercartridges kunnen altijd retour worden gestuurd als dit binnen 30 dagen na ontvangst gemeld is. Om een inktjet- of lasercartridge te kunnen beoordelen is het niet nodig om deze te installeren in de printer. Doet u dit wel dan kunnen wij deze niet meer verkopen. Daarom is een belangrijke voorwaarde bij het terugsturen van de cartridges dat de producten ongebruikt zijn. Indien de verpakking geopend is zal dit een aanzienlijke waardevermindering ten gevolge hebben.

Inktjet- en Laserprinters
Bestelde inktjet- en laserprinters kunnen altijd retour worden gestuurd als dit binnen 30 dagen na ontvangst gemeld is. Na herroeping heeft u 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Let op:
Wanneer slechts de verpakking geopend is en u de printer bekeken heeft, zoals ook in de winkel mogelijk is, zal er geen waardevermindering optreden.

Als de doos reeds geopend is en de printer in gebruik is genomen, kunt u deze wel retourneren, maar zal de printer niet voor het volledige aankoopbedrag aan u gecrediteerd worden.

Indien u de printer uitgepakt heeft en hierbij de beveiligingen en/of beschermfolie verwijderd heeft, zal er een waardevermindering optreden. De waardevermindering zal groter worden waarna de cartridges geplaatst zijn en er zelfs mee geprint is.

Zodra de printer door ons retour is ontvangen wordt hij gecontroleerd en aan de hand daarvan wordt bepaald voor welk bedrag de printer gecrediteerd wordt.

---
Wilt u een product aan PrintAbout retourneren? Download dan het modelformulier voor herroeping en stuur dit naar ons op. Dit formulier kunt u ingevuld opsturen naar:

PrintAbout.be
Grote Esch 600
2841 MJ, Moordrecht
Nederland

U kunt ook eenvoudig gebruik maken van onze retouraanvraag procedure, klik hier om direct naar het retouraanvraag formulier te gaan.

Retouraanvraag

Na ontvangst van uw bestelling kunt u binnen een termijn van 30 dagen uw bestelling zonder opgaaf van redenen aan ons retourneren,
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Ordernummer*
Omschrijving product*
Reden retour*
Status product verpakking*

Wij reageren binnen 1 werkdag!

Product defect

Wanneer u direct bij ontvangst van het product constateert dat dit defect is, staat onze klantendienst voor u klaar om te helpen.

Inktjet + Laser cartridges
Defect:
Voordat u contact opneemt met onze klantenservice, verzoeken wij u vriendelijk te controleren of de beveiliging (stripje/lipje) is verwijderd van de cartridge. Als alle beveiliging verwijderd is en de cartridge wordt nog steeds niet herkend, dan kunnen wij u adviseren de printer te resetten (zie hiervoor de handleiding van uw printer).

Kwaliteitsproblemen:
Als de cartridge geen goede kwaliteit afdrukken geeft raden wij u aan de printer te reinigen (inktmachine) of te kalibreren (lasermachine). Mocht dit het probleem niet verhelpen, ontvangen wij graag een voorbeeld van de kwaliteit en een statuspagina (inhoud van de cartridge) via onderstaand formulier.

Inktjet + Laser printers
Defect:
Vervelend om te vernemen dat de printer niet direct werkt. Wanneer u problemen ondervindt tijdens het installeren van een nieuwe printer raden wij u eerst aan contact op te nemen met de fabrikant. Deze kan u in veel gevallen door het installatieproces heen leiden.

Wanneer uw product eerst naar behoren gewerkt heeft en u ineens problemen ondervindt, willen wij u vragen telefonisch of via onderstaand formulier contact op te nemen.
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Ordernummer*
Artikelcode*
Printertype
Bericht*
Foto toevoegen
Kies bestand

Wij reageren binnen 1 werkdag!

Transportschade

Indien uw bestelling tijdens het transport schade heeft opgelopen, kunt u uiteraard het pakket weigeren. Het pakket zal dan retour worden gestuurd naar PrintAbout. Tevens verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen en een melding te maken van de schade.

Als het pakket is aangenomen, dan willen wij u vragen foto’s te maken van de verpakking en eventueel van het product.
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Ordernummer*
Bericht*
Foto toevoegen
Kies bestand

Wij reageren binnen 1 werkdag!