Betaal op rekening
Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Levenslange garantie op huismerk
Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.

Klantendienst - Recycle programma

Lege cartridges inleveren

Hoe lever ik mijn lege cartridges in?
Wanneer u een bestelling plaatst bij PrintAbout voor nieuwe cartridges, wordt er een zakje meegeleverd. U ontvangt dit zakje alleen als de cartridge die u bestelt recyclebaar is. In dit zakje kunt u de lege cartridges gratis verzenden. Op het zakje staat al een adres, dus het enige wat u hoeft te doen is het zakje op de post te doen.

Wat gebeurt er met de lege cartridges?
Wanneer u de lege cartridges ingeleverd en verzonden heeft, komt het aan bij de recyclaar. Zij verwijderen het verpakkingsmateriaal, sorteren de cartridges. De lege cartridges worden vervolgens individueel verpakt en naar de productie gestuurd. Hier worden de lege cartridges nog een keer geïnspecteerd en gaan ze door een elektronische controle. Hier wordt bepaald of de cartridges nog goed functioneren. Waardoor de cartridges hergebruikt kunnen worden.

Waarom lege cartridges inleveren?
Veel mensen kiezen ervoor om de lege cartridges niet in te leveren en deze gewoon weg te gooien. Dit is zonde, meestal zijn lege cartridges eenvoudig te hergebruiken. Dit wordt gedaan door ze schoon te maken en opnieuw te vullen met inkt. Hierdoor worden goede producten niet automatisch verwerkt met het gewone afval.
Wanneer u lege cartridges inlevert, is dit dus goed voor het milieu.

Uw voordeel

Uw voordeel als u lege cartridges inlevert
Wanneer u lege cartridges inlevert, helpt u dus mee aan een schonere wereld. Maar dat niet alleen. U steunt hiermee een goed doel en u maakt elke maand kans op leuke prijzen, zoals bonnen van Bol.com, Coolblue, ICI Paris XL, Rituals etc.
Naast dat u dus denkt aan het milieu en een bijdrage levert aan de toekomst, steunt u ook anderen en maakt u kans op een leuke prijs.

Lege toners inleveren

Worden ook toners geaccepteerd?
Momenteel kunt u nog geen toners inleveren bij PrintAbout. Echter zijn we wel de mogelijkheden hiervoor aan het bekijken.

Geen zakje ontvangen?

Ik heb geen zakje ontvangen bij mijn bestelling
Momenteel ontvangt u nog niet bij elke bestelling een zakje, alleen bij de bestellingen waarvan de cartridges gerecycled kunnen worden.