Klantendienst - Betalen

Betaalmogelijkheden

Of u nu uw printer, cartridge, toner of supplies wilt betalen, u kunt gebruikmaken van de volgende betaalopties:
 • Bancontact
 • Betalen op factuur (alleen zakelijk)
 • Mastercard/Visa (tot € 300,-)
 • PayPal (bij aanschaf van minimaal één huismerk product + tot € 300,-)

Betalen op factuur / Billink

Betalen op factuur betreft een achteraf betaalmethode. De producten worden verzonden voordat u de factuur hoeft te betalen. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:

Particulier
Voor particuliere klanten is het momenteel niet mogelijk om op factuur te betalen.

Zakelijk 
 1. U heeft een PrintAbout account;
 2. Er vindt een kredietwaardigheidscheck plaats, welke positief moet zijn. Afhankelijk hiervan kunt u tot een bepaald bedrag op factuur bestellen;
 3. Bij uw eerste bestelling vraagt PrintAbout altijd om een vooruitbetaling;
 4. PrintAbout behoudt te allen tijde het recht levering op factuur te weigeren.
De betaaltermijn is 14 dagen.

Verzendkosten

 
 • Gratis verzending vanaf € 25,- aan huismerk producten
 • €3,95 voor bestellingen vanaf €50,-
 • €4,95 voor bestellingen tot €50,-

Als PrintAbout de bestelling in meerdere delen verstuurt, worden hier geen extra verzendkosten voor berekend.

Terugbetalingen

Bij herroeping zullen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de heenzending binnen uiterlijk 14 dagen na herroeping terug betalen.

Bij herroeping ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. "U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

Veilig betalen

Het ThuisWinkel Waarborg Keurmerk garandeert dat u veilig en betrouwbaar winkelt bij PrintAbout.

Verder is onze website beveiligd met een SSL-certificaat van GlobalSign. Alle vertrouwelijke data wordt via een versleutelde verbinding verzonden om de veiligheid van uw gegevens de te waarborgen. De URL-balk in uw browser zal groen worden op het moment dat gegevens uitgewisseld worden die beveiligd zijn.