• Home
  • Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van PrintAbout?

Op basis van 65.040 beoordelingen geven onze klanten ons een gemiddeld cijfer van een 4.6 uit 5! Hier zijn wij uiteraard apetrots op.

Daarnaast helpt onze klantendienst je graag bij al jouw vragen over jouw bestelling, productvragen, garantie, betaalmogelijkheden, bezorging, etc! Wij helpen je graag en staan je professioneel te woord.

4.6 uit 5

PrintAbout.be beoordelingen

UitstekendTrusted Shops stars
Een score van 4.6 uit 5 op basis van 65040 reviews op Trusted Shops
Trusted Shops stars
Snel en correctGeplaatst door Gunther Hermans op 03-12-2022
Trusted Shops stars
Snel geleverd. Huismerk geeft betere kwaliteit dan het originele merk. Geweldige prints. Leuke attentie bij bestelling.Geplaatst door Sarah Herreman op 02-12-2022
Trusted Shops stars
correcte afhandeling en snelle levering. Geplaatst door Kristien Snoeck op 02-12-2022
Trusted Shops stars
Stiptheid en verzorging.Geplaatst door Rudi Scheers op 02-12-2022
Trusted Shops stars
goed inkt hp 901Geplaatst door august boke op 02-12-2022
Trusted Shops stars
...Geplaatst door Nicole Swerts op 02-12-2022
Trusted Shops stars
Vlugge en service vriendelijke behandeling. Ook de datum van aankomst zending.Geplaatst door Charles Derkinderen op 01-12-2022
Trusted Shops stars
snelle levering, steeds goede kwaliteitGeplaatst door joseph stalmans op 01-12-2022
Trusted Shops stars
Snelle leveringGeplaatst door Marian Zwieten op 01-12-2022
Trusted Shops stars
Vlotte levering en goede service!Geplaatst door Peter Nieser op 01-12-2022
Trusted Shops stars
Snelle levering, goedkoopste aanbieder.Geplaatst door Ruben Baas op 01-12-2022
Trusted Shops stars
snelGeplaatst door Michael schijffers op 01-12-2022
Trusted Shops stars
Zeer vlot bestellen en uiterst snelle levering van goede kwaliteitsproducten.Geplaatst door Josse Crick op 01-12-2022
Trusted Shops stars
Altijd de goedkoopste voor inktcartridges !Geplaatst door Karin Vercammen op 01-12-2022
Trusted Shops stars
100% tevredenGeplaatst door herwig lowie op 01-12-2022
Trusted Shops stars
Snelle en goede serviceGeplaatst door Jo Reinders op 01-12-2022
Trusted Shops stars
stipte en correcte leveringGeplaatst door Rik Pattyn op 01-12-2022
Trusted Shops stars
Vlugge aflevering!Geplaatst door Dries Smessaert op 01-12-2022
Trusted Shops stars
Huismerk cartridges goede kwaliteit. Tel. contact altijd vriendelijk en behulpzaam. Dus, wat wil je nog meer!Geplaatst door A.P.F. Walt van Praag- van Doorn op 01-12-2022
Trusted Shops stars
Geen poespas, PrintAbout levert wat je besteld tegen de allerlaagste prijs. In deze drukke tijd kan de post het wel eens wat druk hebben en dan duurt het een dagje langer. Daarover wordt je dan keurig geïnformeerd. Geplaatst door Eric Janssen op 30-11-2022