• Home
  • Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van PrintAbout?

Op basis van 63.572 beoordelingen geven onze klanten ons een gemiddeld cijfer van een 4.7 uit 5! Hier zijn wij uiteraard apetrots op.

Daarnaast helpt onze klantendienst je graag bij al jouw vragen over jouw bestelling, productvragen, garantie, betaalmogelijkheden, bezorging, etc! Wij helpen je graag en staan je professioneel te woord.

4.7 uit 5

PrintAbout.be beoordelingen

UitstekendTrusted Shops stars
Een score van 4.7 uit 5 op basis van 63572 reviews op Trusted Shops
Trusted Shops stars
Helaas niet op voorraad, maar gelukkig wel snel geleverd Geplaatst door Erik Venema op 13-08-2022
Trusted Shops stars
Snel en goed Geplaatst door Roy Ferouge op 12-08-2022
Trusted Shops stars
Altijd snelle leveringGeplaatst door Louis Boersma op 12-08-2022
Trusted Shops stars
altijd de volgende dag in huisGeplaatst door Wim den Adel op 12-08-2022
Trusted Shops stars
Service topGeplaatst door jurgen vilyn op 12-08-2022
Trusted Shops stars
Zoals altijd stipt op tijd volgens track & trace zelfs als ik iets voor mijn vriendin bestel. Geplaatst door Ger Welbergen op 11-08-2022
Trusted Shops stars
vlug en correct geleverd aan interessante prijzenGeplaatst door Hilde Huenaerts op 11-08-2022
Trusted Shops stars
Alles gaat perfect 👍 Geplaatst door Wim Kuijk op 11-08-2022
Trusted Shops stars
Contact na de bestelling over een voorstel voor een overstap op het huismerk was heel constructief en heb ik zeer op prijs gesteldGeplaatst door Jan J. Rutten op 11-08-2022
Trusted Shops stars
Snel geleverd voor scherpe prijs,als verrassing nog balpen er gratis bij.Geplaatst door Arona Groeneveld op 10-08-2022
Trusted Shops stars
goeie service, correcte en snelle levering en een tof team op de achtergrond bij vragen over de producten. Ook de prijs en kwaliteit van het huismerk zijn niet te evenaren. Reeds vele jaren een erg tevreden klant. Geplaatst door danny maes op 10-08-2022
Trusted Shops stars
Snelle en tijdige levering. Goedgekeurd ☺Geplaatst door Heidi Greef op 09-08-2022
Trusted Shops stars
snelle en correcte levering en serviceGeplaatst door Mia Saey op 09-08-2022
Trusted Shops stars
Snel geleverd en de juiste cartridges.Geplaatst door Sonja Steenbrink op 08-08-2022
Trusted Shops stars
Snelle service en alles was in ordeGeplaatst door geusens rita op 08-08-2022
Trusted Shops stars
Op tijd werd het bestelde geleverdGeplaatst door Henk Hoenholt op 08-08-2022
Trusted Shops stars
Goede prijs en kwaliteit verhouding Snel geleverd Geplaatst door Paul Weyers op 08-08-2022
Trusted Shops stars
goed sou!Geplaatst door Zbigniew Luty op 08-08-2022
Trusted Shops stars
Bestelling ging vlot, levering zoals beloofd - dag na de bestelling. Mogelijkheid tot recyclage van de oude cartridges, prijs OK, dus top.Geplaatst door Rudy Van Loocke op 08-08-2022
Trusted Shops stars
De site is duidelijk, de prijzen zijn goed, producten zijn snel geleverd. En de cartridges hebben nog een ruime houdbaarheidsdatum.Geplaatst door Maurice Dawid op 08-08-2022