• Home
  • Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van PrintAbout?

Op basis van 57.158 beoordelingen geven onze klanten ons een gemiddeld cijfer van een 4.6 uit 5! Hier zijn wij uiteraard apetrots op.

Daarnaast helpt onze klantendienst je graag bij al jouw vragen over jouw bestelling, productvragen, garantie, betaalmogelijkheden, bezorging, etc! Wij helpen je graag en staan je professioneel te woord.

4.6 uit 5

PrintAbout.be beoordelingen

UitstekendTrusted Shops stars
Een score van 4.6 uit 5 op basis van 57158 reviews op Trusted Shops
Trusted Shops stars
De printer was gunstig geprijsd en zeer snel geleverdGeplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
Probleemloos kopen en geleverd als beloofd!Geplaatst door Ton I. op 17-09-2021
Trusted Shops stars
Top. Concurrerende prijs en levering binnen één dag! Voor herhaling vatbaar...Geplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
alles ok!Geplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
TevredenGeplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
Snelle levering.Geplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
Super snelle levering !Geplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
Handig bestelproces, ze belden zelfs nog even vanuit de klantenservice om het te overlopen of een voordeliger product te bestellen, ze denken dus mee. Absoluut aan te raden, zowel zakelijk als prive.Geplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
Altijd goed en op tijd!!Geplaatst door Rieks B. op 17-09-2021
Trusted Shops stars
Jammer dat ik geen gratis verzending kreeg. Hoog genoeg bedrag maar geen huismerk.Geplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
De levering van het product was goed.Geplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
Prima service, prijs en leveringGeplaatst door Rene K. op 17-09-2021
Trusted Shops stars
alles okGeplaatst door Joëla V. op 17-09-2021
Trusted Shops stars
Geen opmerkingen.Geplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
Snelle en correcte leveringGeplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
Goede 1e ervaring Snelle levering en goede prijsGeplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
Geen opmerkingenGeplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
TopGeplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
Snelle leveringGeplaatst door een klant op 17-09-2021
Trusted Shops stars
De levering was erg snelGeplaatst door een klant op 17-09-2021