• Home
  • Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van PrintAbout?

Op basis van 59.146 beoordelingen geven onze klanten ons een gemiddeld cijfer van een 4.7 uit 5! Hier zijn wij uiteraard apetrots op.

Daarnaast helpt onze klantendienst je graag bij al jouw vragen over jouw bestelling, productvragen, garantie, betaalmogelijkheden, bezorging, etc! Wij helpen je graag en staan je professioneel te woord.

4.7 uit 5

PrintAbout.be beoordelingen

UitstekendTrusted Shops stars
Een score van 4.7 uit 5 op basis van 59146 reviews op Trusted Shops
Trusted Shops stars
Geplaatst door een klant op 28-11-2021
Trusted Shops stars
Supersnelle levering, keurig verpakt, nette prijs voor een origineel productGeplaatst door een klant op 28-11-2021
Trusted Shops stars
Geplaatst door een klant op 28-11-2021
Trusted Shops stars
Snelle leveringGeplaatst door een klant op 28-11-2021
Trusted Shops stars
Geplaatst door een klant op 28-11-2021
Trusted Shops stars
Snelle en perfecte leveringGeplaatst door een klant op 28-11-2021
Trusted Shops stars
Snelle leveringGeplaatst door een klant op 28-11-2021
Trusted Shops stars
`snelle leveringGeplaatst door Roel. D. op 28-11-2021
Trusted Shops stars
Echt snelle levering en hij werkte direct.Geplaatst door een klant op 28-11-2021
Trusted Shops stars
uitstekende service, een aanraderGeplaatst door De Klokke t. op 28-11-2021
Trusted Shops stars
Snelle leveringGeplaatst door een klant op 28-11-2021
Trusted Shops stars
Zeer tevreden snelle leveringGeplaatst door Nel P. op 27-11-2021
Trusted Shops stars
Geplaatst door een klant op 26-11-2021
Trusted Shops stars
TopGeplaatst door een klant op 26-11-2021
Trusted Shops stars
Geplaatst door een klant op 26-11-2021
Trusted Shops stars
alles okGeplaatst door een klant op 26-11-2021
Trusted Shops stars
Gewoon correct .Werk prima. Levering snel. TopGeplaatst door een klant op 26-11-2021
Trusted Shops stars
Snelle en goede levering. BetrouwbaarGeplaatst door een klant op 26-11-2021
Trusted Shops stars
Alles is eenvoudig en vlot verlopen, de bestelling was in goede staatGeplaatst door een klant op 26-11-2021
Trusted Shops stars
Ik bestelde Huismerk HP 415X (W203X) Toner 4-kleuren Voordeelbundel Hoge capaciteit. Als ik deze van HP bestel betaal ik 1000 euro. Maar mijn vrouw wil graag kleur, dus ik regel kleur. In het schermpje van de printer staat: Toners bijna leeg. Werkelijke stand kan afwijken. Dit zegt HP over zijn eigen toners. Na het invoegen van de nieuwe toners geeft de printer aan frauduleus. Nee hp dit isGeplaatst door Pieter v. op 26-11-2021