Printers

Labelprinters: deze opties heb je!

Wat is een labelprinter? En wat kun je er precies mee? Maar ook hoe vind je de juiste voor jouw situatie? Dat lees je hier!

Lees meer
Ik wil advies over
Printers

HP printer probleem met zwart inktpatroon oplossen

15 april 2021 - door Muriël

Heeft u problemen met uw HP printer? Werkt de zwarte cartridge niet meer? Dan wilt u natuurlijk niet direct een nieuwe printer aan moeten schaffen. Lees hier hoe u het HP printer probleem met zwarte cartridge oplost.

Lees meer
Cartridges

Een inktpatroon vervangen doet u zo!

14 april 2021 - door Muriël

Moet je een cartridge vervangen voor HP, Epson of Canon? Wij leggen je graag uit hoe je dit het beste kunt doen in dit artikel. Lees snel verder.

Lees meer
Printers

Foutcodes? Canon printer problemen oplossen

8 april 2021 - door Muriël

Toont uw Canon printer een foutcode? En weet u niet wat deze foutcode inhoudt of u deze op moet lossen? Lees hier ons advies om uw Canon printer problemen op te lossen.

Lees meer
Printers

Zo stelt u de inktniveaus op uw Epson printer opnieuw in

1 april 2021 - door Muriël

Heeft u problemen met uw Epson printer? Dan kan het zijn dat de inktniveau's van uw Epson printer gereset moeten worden. Hoe u dit doet? Dat leest u hier!

Lees meer
Printers

De beste printer voor uw thuiskantoor

30 maart 2021 - door Muriël

Door het vele thuis werken bent u waarschijnlijk ook wel toe aan een nieuwe printer. Dan wilt u wel de beste printer voor uw thuiskantoor. Dit zijn de beste printers in de verschillende categorieën.

Lees meer
Printers

Printen vanaf iPhone, zo werkt het!

25 maart 2021 - door Muriël

Wilt u eenvoudig printen vanaf uw iPhone? Printen vanaf iPhone is eenvoudiger dan u denkt. Wij leggen u graag 4 manieren uit hoe u dit kunt doen. Nooit meer tobben met bestanden printen!

Lees meer
Papier

Zelf stickers printen? Tips van PrintAbout

18 maart 2021 - door Muriël

Wilt u zelf stickers maken en deze stickers printen? Dit kan met elke printer! Hoe u dit precies aanpakt, leest u in dit artikel. Het is eenvoudiger dan u denkt!

Lees meer
Printers

Printen vanaf uw iPad, zo doet u dat

11 maart 2021 - door Muriël

Werkt u op uw iPad of leest u weleens documenten die u graag zou willen printen? Dan is het handig om de instellingen zo te zetten dat u kunt printen vanaf iPad(s). Hier leest u hoe u dit doet!

Lees meer
Cartridges

Alles wat u moet weten over het huismerk!

14 april 2021 - door Muriël

Wanneer u nieuwe inkt of toner nodig heeft, dan kunt u bijna niet om het PrintAbout huismerk heen. Soms is er zo'n enorm prijsverschil dat het wat vragen op kan roepen bij u. Wij beantwoorden graag alle vragen voor u!

Lees meer
Printers

Foutmelding B200 Canon: wat houdt het in en wat kunt u doen?

4 maart 2021 - door Muriël

Een beruchte foutmelding voor uw Canon printer is de B200-foutmelding. Dit is eenvoudig op te lossen. Lees ons advies, volg het stappenplan en zorg dat de B200-foutmelding van Canon verdwijnt!

Lees meer
Printers

Epson printer herkent cartridge niet: volg dit stappenplan

25 februari 2021 - door Muriël

De Epson printer herkent de cartridge niet? Een printer die een cartridge niet herkent, komt vaker voor. Er is daarom ook een eenvoudige oplossing voor. Lees het advies, volg het stappenplan en print weer verder!

Lees meer
Printers

Printen via wifi? Zo werkt het!

17 februari 2021 - door Muriël

Wilt u draadloos printen met uw toekomstige printer? Dan kunt u kiezen voor printen via wifi. Hiervoor moet u dus kijken bij de wifi printers. Zo werkt het printen via wifi, in dit artikel leest u er meer over.

Lees meer
Printers

Wat is wifi direct?

15 februari 2021 - door Muriël

Wat is wifi direct? En wat is het verschil tussen printen via wifi direct en printen via wifi? Wij leggen het u graag uit zodat u de printer kunt vinden die het beste bij uw werkzaamheden past!

Lees meer
Printers

Printer verbinden: bijvoorbeeld draadloos printen

12 februari 2021 - door Muriël

Gaat u een nieuwe printer aanschaffen maar weet u niet welke verbindingsmogelijkheden handig kunnen zijn? Wij hebben alle verbindingsmogelijkheden uitgelicht, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken!

Lees meer
Printers

Alles over draadloos printen

9 april 2021 - door Muriël

Draadloos printen is tegenwoordig meer een norm dan een uitzondering. Draadloos printen problemen komen dan ook steeds vaker voor. Gelukkig is er altijd een oplossing, welke oplossing? Dat leest u hier!

Lees meer
Printers

HP printer resetten

4 februari 2021 - door Muriël

Werkt uw HP printer niet meer zoals u verwacht? Dan kunt u een harde reset uitvoeren om de HP printer weer werkend te krijgen. Hier leest u hoe u verschillende HP printer problemen oplost

Lees meer
Printers

Een printer toevoegen in Windows 10 en macOS

28 januari 2021 - door Muriël

Heeft u een nieuwe printer, laptop of MacBook? Dan moet u voordat u uw printer kunt gebruiken, uw printer eerst handmatig toevoegen aan uw Windows of MacOS systeem. Hier leest u hoe u dit doet!

Lees meer
Printers

Printen vanaf uw smartphone of tablet naar een HP printer

25 januari 2021 - door Muriël

Printen vanaf tablet naar HP printer? Met de HP Smart app voor Android of iOS kunt u printen en scannen vanaf uw tablet én smartphone. Printen vanaf uw smartphone of tablet naar een HP printer doet u zo!

Lees meer
Cartridges

Alles over HP Instant Ink

21 januari 2021 - door Muriël

Overweegt u HP Instant Ink? Dan zitten hier wel wat haken en ogen aan. Vind uit wat het beste bij u past! Lees hier wat PrintAbout huismerk voor u kan doen! 

Lees meer
Printers

HP printer problemen oplossen

14 januari 2021 - door Muriël

Heeft u problemen met uw HP printer? Wij hebben een oplossing voor u! Lees ons advies om te zien hoe u problemen met uw HP printer problemen oplost!

Lees meer
Printers

Help! De printer geeft strepen

15 december 2020 - door Muriël

Geeft uw printer strepen als u afdrukken maakt? Dat is ontzettend vervelend! Het kan verschillende oorzaken hebben dat uw printer strepen geeft. Lees hier alles over de oorzaken en oplossingen!

Lees meer
Printers

Draadloos printen vanaf telefoon of laptop via wifi

3 november 2020 - door Muriël

Printen vanaf uw telefoon via wifi? Tegenwoordig kan dit met vrijwel alle printers. Weet u niet zo goed hoe u dit moet doen? Wij leggen het u uit! Printen vanaf telefoons is eenvoudiger dan u denkt!

Lees meer
Accessoires

De printkop van uw inkjetprinter reinigen

8 oktober 2020 - door Muriël

Is de printkop van uw printer vies? Dan moet u de printkop reinigen. Dit alles zodat uw printer weer naar behoren werkt. Heeft u hulp nodig met het printkop reinigen? Wij leggen u uit hoe u dit zelf doet!

Lees meer
Printers

Geschiedenis van printers

30 september 2020 - door Muriël

De techniek van printen is door de jaren heen enorm veranderd. Niet alleen de techniek, ook zeker de vormgeving van printers. Alles over de geschiedenis van printen en de geschiedenis van printers!

Lees meer
Printers

Brother printer installeren

8 september 2020 - door Muriël

Moet u uw Brother printer installeren? Dat kan nog al een proces zijn, zeker als u niet weet waar u moet beginnen. Wij helpen u graag met het installeren van uw Brother printer.

Lees meer
Printers

Wat is een laserprinter?

26 augustus 2020 - door Muriël

Bent u op zoek naar een nieuwe printer voor kantoorwerkzaamheden? Dan is een laserprinter geschikt, maar wat is een laserprinter? Wij leggen u graag uit wat een laserprinter is en hoe deze werkt.

Lees meer
Labels

Verschillen labels: etiketten en tapes

20 augustus 2020 - door Muriël

Neemt u in overweging om een labelprinter aan te schaffen? Dan heeft u de keuze uit tapes en etiketten. U wilt natuurlijk het juiste product aanschaffen, dus wij leggen u de verschillen uit tussen tapes en etiketten.

Lees meer
Printers

HP Sprocket, wat kunt u er mee?

6 augustus 2020 - door Muriël

Wilt u herinneringen vereeuwigen op papier en hiervoor niet steeds naar huis hoeven? Bekijk dan of de HP Sprocket fotoprinter wat voor u is. Hier leest u wat u er mee kunt en hoe het werkt!

Lees meer
Accessoires

De accessoires voor uw laserprinter

30 juli 2020 - door Muriël

Is uw laserprinter kapot? Of geeft uw laserprinter aan dat een bepaald onderdeel aan vervanging toe is? Dan kunt u hier lezen wat voor functie dit onderdeel heeft voor uw printer.

Lees meer
Toners

Toner vs. Drum, wat zijn de verschillen?

21 juli 2020 - door Muriël

Qua uiterlijk lijken toners en drums ontzettend op elkaar, toch hebben ze twee aparte functies in uw laserprinter. Lees hier wat het verschil is tussen een drum en een toner en schaf alleen aan wat echt vervangen moet worden!

Lees meer
Accessoires

Wat zijn al die printer accessoires nu eigenlijk?

9 juli 2020 - door Muriël

Heeft uw printer onderhoud nodig? Hier vindt u een aantal van de meest verkochte accessoires en wat de functie ervan is. 

Lees meer
Toners

Huismerk toners vs originele toners

25 juni 2020 - door Muriël

Overweegt u om een huismerk toner te kopen? Dan vindt u het vast fijn om de verschillen tussen originele toners en huismerk toners te weten. Hier leest u wat de verschillen en overeenkomsten zijn.

Lees meer
Papier

Welk papier past in uw printer

11 juni 2020 - door Muriël

Heeft u nieuw papier nodig? Dan is het wel fijn als u direct de kwaliteit koopt die u nodig heeft voor uw doeleinden. Hier leest u ons advies over printpapier per printer soort! 

Lees meer
Printers

Wat is een all in one printer?

4 juni 2020 - door Muriël

Heeft u een nieuwe printer nodig voor thuis of op kantoor? Dan is het goed om te weten welke soorten printers er allemaal zijn? Hier leest u alles over de all in one printer.

Lees meer
Cartridges

Lege cartridges inleveren helpt het milieu

20 mei 2020 - door Muriël

Wilt u milieubewust werken? Ook als u printer? Lege cartridges inleveren kan heel eenvoudig. Hier leest u hoe de recycling van de lege cartridges werk!

Lees meer
Cartridges

Verschil huismerk cartridges en originele cartridges

14 mei 2020 - door Muriël

Nieuwe cartridges kopen, kan erg duur zijn. U ziet ook vaak huismerk cartridges voorbij komen. Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen huismerk cartridges en originele cartridges? Lees dan verder!

Lees meer
Toners

Wat is een toner?

30 april 2020 - door Muriël

Bij de keuze voor een goede, nieuwe printer, is het handig om alle opties tegen elkaar af te wegen. Prijzen van de printers, maar ook de onkosten bij het maken van prints. Hiervoor moet u wel weten wat alles is. In dit advies behandelen we de vraag: wat is een toner?

Lees meer
Printers

Vind de beste printer voor thuis

21 april 2020 - door Muriël

Bent u op zoek naar een (nieuwe) printer voor uw thuiswerkplek? Dan helpen wij u hier graag bij. Vind de beste printer voor thuis met ons advies!

Lees meer
Printers

Uw zakelijke printer

15 april 2020 - door Muriël

Heeft u een printer nodig voor zakelijk gebruik? Het uitzoeken kan nog best een uitdaging zijn. Met ons advies weet u waar u op moet letten!

Lees meer
Overig

Waarom eieren met Pasen?

6 april 2020 - door Muriël

Pasen staat weer voor de deur, maar wat vieren we nu eigenlijk met Pasen? Wanneer is het Pasen en wat kunt u doen met Pasen? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet!

Lees meer
Printers

3 verschillen tussen een inkjetprinter en laserprinter

20 maart 2020 - door Muriël

Staat u op het punt om een nieuwe printer aan te schaffen, maar heeft u geen idee welke het beste bij u past? Dan is het belangrijk om eerst te weten wat de verschillen zijn tussen een laserprinter en inkjetprinter. De 3 grootste verschillen leest u hier.

Lees meer
Printers

HP printer installeren

12 maart 2020 - door Muriël

Heeft u een nieuwe HP printer gekocht en moet u deze installeren? Als u dit nog nooit gedaan heeft, dan kan dit een aardige uitdaging zijn. Wij hebben een kort 3-stappenplan hoe u dit eenvoudig doet!

Lees meer
Cartridges

Welke cartridge past in welke printer? Wij vertellen het u!

5 maart 2020 - door Muriël

Heeft u een nieuwe printer of is de cartridge van uw huidige printer op? Dan heeft u nieuwe cartridges nodig. Wij hebben voor u uitgezocht welke cartridge in welke printer past. Zo koopt u altijd de juiste cartridge voor uw printer.

Lees meer
Overig

3 dingen die u nodig heeft om thuis te werken

24 februari 2020 - door Muriël

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor: thuiswerken. Geen afleiding door collega's of vergaderingen en vooral: geen reistijd. Als u optimaal thuis wilt werken dan kunt u een aantal dingen goed gebruiken. Welke zaken u nodig heeft, leest u hier!

Lees meer
Printers

Polaroid vs. HP Sprocket fotoprinter

14 februari 2020 - door Muriël

Wilt u ook overal uw foto's kunnen printen, zodat u ze fysiek kunt delen met familie of vrienden? Dan is de HP Sprocket fotoprinter of de Polaroid printer iets voor u. Benieuwd hoe de fotoprinter werkt en wat de verschillen zijn? Wij hebben het voor u uitgezocht!

Lees meer
Printers

Beveiligd printen doet u met deze 3 tips!

6 februari 2020 - door Muriël

U wilt natuurlijk ook niet dat uw persoonlijke- of bedrijfsgegevens op straat komen te liggen door een onbeveiligde printer. Daarom hebben wij tips op een rijtje gezet om veilig afdrukken te maken

Lees meer
Cartridges

3 punten waar u op moet letten bij het kopen van cartridges en toners

28 januari 2020 - door Muriël

Is de inkt op van uw printer? Dan heeft u een nieuwe cartridge of toner nodig. Maar hoe zorgt u nu dat u de juiste inkt koopt? Wij hebben 3 tips voor u op een rijtje gezet.

Lees meer
Printers

De verschillen tussen de Brother printer series

14 januari 2020 - door Muriël

Wilt u een Brother printer gaan kopen? Maar weet u nog niet welke printer serie het meest past bij uw wensen? Wij hebben alle printers van de Brother printer serie voor u op een rijtje gezet!

Lees meer
Printers

HP printer installeren: draadloos

7 januari 2020 - door Muriël

Wilt u uw HP printer draadloos aansluiten op uw telefoon of tablet? In dit artikel leggen we uit hoe u dit eenvoudig doet.

Lees meer
Printers

De verschillen tussen de Epson printer series

3 januari 2020 - door Muriël

Gaat u een printer kopen? Dan is het merk Epson een goede keuze. Epson heeft verschillende printer series en wij hebben de verschillen hiertussen voor u op een rijtje gezet.

Lees meer
Printers

De verschillen tussen de Canon printer series

24 december 2019 - door Muriël

Wilt u een Canon printer kopen? Dan is het handig om te weten wat de verschillen zijn tussen de Canon printer series, op deze pagina vindt u een uitleg over de verschillen tussen de series.

Lees meer
Printers

Welk printer type kan goedkoop printen?

17 december 2019 - door Muriël

Wilt u goedkoop printen maar weet u niet welke printer dan het meest geschikt is? Wij hebben een vergelijk voor u opgesteld op basis van 50 prints per maand. Vind uw printer!

Lees meer
Printers

3 manieren om uw printer te verbergen

10 december 2019 - door Muriël

Heeft u een nieuwe printer gekocht maar past hij niet direct bij uw meubilair? Wij hebben 3 tips hoe u uw printer kunt verbergen in het meubilair

Lees meer
Cartridges

Heeft u problemen met de installatie van uw huismerk cartridge?

6 december 2019 - door Muriël

Heeft u huismerk cartridges gekocht, maar ondervindt u problemen met de installatie? Wij hebben de meest voorkomende problemen op een rijtje gezet met de oplossing erbij.

Lees meer
Printers

De HP Productnamen betekenissen: HP LaserJet en HP PageWide

3 december 2019 - door Muriël

Het is u misschien weleens opgevallen: de reeks letters en cijfers in een printernaam. Wist u ook dat ze niet alleen zijn om de printers te onderscheiden, maar ze ook iets over de printer zeggen! Hieronder leest u wat de betekenis is!

Lees meer
Printers

Wilt u duurzaam printen? 4 tips die u kunnen helpen

28 november 2019 - door Muriël

Bent u bewust bezig met het milieu en wilt u dus ook duurzaam printen? Wij hebben hiervoor de 4 beste tips geselecteerd en voor u op een rijtje gezet. Lees hier hoe u duurzaam kunt printen.

Lees meer
Printers

Gaat u een printer kopen? Dit is waar u op moet letten!

26 november 2019 - door Muriël

Wilt u een nieuwe printer kopen, maar ziet u door alle bomen het bos niet meer? Hier vindt u 4 punten die u kunnen helpen met het maken van de keuze.

Lees meer
Toners

Toner vs. cartridges, wat zijn de verschillen?

20 november 2019 - door Muriël

Om te weten welke printer voor uw situatie het voordeligst is, moet u ook weten wat het verschil is tussen een toner en een cartridge. Hier vindt u de verschillen tussen beide producten.

Lees meer
Printers

Printer test: de 2 beste kleurenprinters van 2019

18 november 2019 - door Muriël

Wilt u een nieuwe printer kopen? De Consumentenbond doet jaarlijks een printer test. We hebben de resultaten voor u op een rijtje gezet. Bent u benieuwd naar de beste printers? Lees dan hier verder.

Lees meer
Cartridges

Hoe is de kwaliteit van een huismerk cartridge?

13 november 2019 - door Muriël

Huismerk cartridges zijn vaak goedkoper dan de originele cartridge. Wilt u weten hoe het zit met de kwaliteit van een huismerk cartridge? Lees dan hier verder.

Lees meer
Printers

3 verschillen tussen HP printer series

12 november 2019 - door Muriël

Wilt u een HP printer gaan kopen? HP heeft iets bedacht om de aankoop makkelijker te maken. Ze hebben printer series ontwikkelt. De verschillen tussen de printer series leest u hier!

Lees meer
Printers

Canon printer installeren

7 november 2019 - door Muriël

U heeft een nieuwe Canon printer in huis! Moet u deze nog installeren en heeft u hier hulp bij nodig? Wij hebben een stappenplan met verschillende manieren hoe u de printer kunt installeren.

Lees meer
Overig

5 grootste ergernissen op het werk

7 november 2019 - door Muriël

Wanneer u werkt, dan zullen er vast met enige regelmaat irritaties optreden. De 5 grootste ergernissen op de werkvloer vindt u hier.

Lees meer
Printers

Epson printer installeren

7 november 2019 - door Muriël

Lukt het installeren van uw Epson printer niet helemaal? Wij hebben een stappenplan voor u opgesteld, zodat u niets kunt vergeten!

Lees meer

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld u nu aan!