Accessoires

De printkop van uw inkjetprinter reinigen

Is de printkop van uw printer vies? Dan moet u de printkop reinigen. Dit alles zodat uw printer weer naar behoren werkt. Heeft u hulp nodig met het printkop reinigen? Wij leggen u uit hoe u dit zelf doet!

Lees meer
Ik wil advies over
Printers

Geschiedenis van printers

30 september 2020 - door Muriël

De techniek van printen is door de jaren heen enorm veranderd. Niet alleen de techniek, ook zeker de vormgeving van printers. Alles over de geschiedenis van printen en de geschiedenis van printers!

Lees meer
Printers

Brother printer installeren

8 september 2020 - door Muriël

Moet u uw Brother printer installeren? Dat kan nog al een proces zijn, zeker als u niet weet waar u moet beginnen. Wij helpen u graag met het installeren van uw Brother printer.

Lees meer
Printers

Wat is een laserprinter?

26 augustus 2020 - door Muriël

Bent u op zoek naar een nieuwe printer voor kantoorwerkzaamheden? Dan is een laserprinter geschikt, maar wat is een laserprinter? Wij leggen u graag uit wat een laserprinter is en hoe deze werkt.

Lees meer
Labels

Verschillen labels: etiketten en tapes

20 augustus 2020 - door Muriël

Neemt u in overweging om een labelprinter aan te schaffen? Dan heeft u de keuze uit tapes en etiketten. U wilt natuurlijk het juiste product aanschaffen, dus wij leggen u de verschillen uit tussen tapes en etiketten.

Lees meer
Printers

HP Sprocket, wat kunt u er mee?

6 augustus 2020 - door Muriël

Wilt u herinneringen vereeuwigen op papier en hiervoor niet steeds naar huis hoeven? Bekijk dan of de HP Sprocket fotoprinter wat voor u is. Hier leest u wat u er mee kunt en hoe het werkt!

Lees meer
Accessoires

De accessoires voor uw laserprinter

30 juli 2020 - door Muriël

Is uw laserprinter kapot? Of geeft uw laserprinter aan dat een bepaald onderdeel aan vervanging toe is? Dan kunt u hier lezen wat voor functie dit onderdeel heeft voor uw printer.

Lees meer

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld u nu aan!