Betaal op rekening
Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Levenslange garantie op huismerk
Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Printers

HP Sprocket, wat kunt u er mee?

Wilt u herinneringen vereeuwigen op papier en hiervoor niet steeds naar huis hoeven? Bekijk dan of de HP Sprocket fotoprinter wat voor u is. Hier leest u wat u er mee kunt en hoe het werkt!

Lees meer
Ik wil advies over
Accessoires

De accessoires voor uw laserprinter

30 juli 2020 - door Muriël

Is uw laserprinter kapot? Of geeft uw laserprinter aan dat een bepaald onderdeel aan vervanging toe is? Dan kunt u hier lezen wat voor functie dit onderdeel heeft voor uw printer.

Lees meer
Toners

Toner vs. Drum, wat zijn de verschillen?

21 juli 2020 - door Muriël

Qua uiterlijk lijken toners en drums ontzettend op elkaar, toch hebben ze twee aparte functies in uw laserprinter. Lees hier wat het verschil is tussen een drum en een toner en schaf alleen aan wat echt vervangen moet worden!

Lees meer
Overig

Wat doet u nu u thuiszit?

15 juli 2020 - door Muriël

Viert u uw vakantie thuis dit jaar? Dan hebben we wat tips om een echt vakantiegevoel te creëren. Dit varieert van herinneringen samenvoegen in een foto-album tot aan zomer in de achtertuin.

Lees meer
Accessoires

Wat zijn al die printer accessoires nu eigenlijk?

9 juli 2020 - door Muriël

Heeft uw printer onderhoud nodig? Hier vindt u een aantal van de meest verkochte accessoires en wat de functie ervan is. 

Lees meer
Toners

Huismerk toners vs originele toners

25 juni 2020 - door Muriël

Overweegt u om een huismerk toner te kopen? Dan vindt u het vast fijn om de verschillen tussen originele toners en huismerk toners te weten. Hier leest u wat de verschillen en overeenkomsten zijn.

Lees meer
Overig

Wat doet u met Vaderdag?

15 juni 2020 - door Muriël

Vaderdag staat weer voor de deur. De dag om uw vader eens extra in het zonnetje te zetten. Wij geven u graag 4 tips voor Vaderdag. 

Lees meer

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld u nu aan!