Betaal op rekening
Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Levenslange garantie op huismerk
Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Cartridges

Lege cartridges inleveren helpt het milieu

Wilt u milieubewust werken? Ook als u printer? Lege cartridges inleveren kan heel eenvoudig. Hier leest u hoe de recycling van de lege cartridges werk!

Lees meer
Ik wil advies over
Cartridges

Verschil huismerk cartridges en originele cartridges

14 mei 2020 - door Muriël

Nieuwe cartridges kopen, kan erg duur zijn. U ziet ook vaak huismerk cartridges voorbij komen. Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen huismerk cartridges en originele cartridges? Lees dan verder!

Lees meer
Overig

Hoe laat u uw moeder in 2020 speciaal voelen met Moederdag?

5 mei 2020 - door Muriël

Moederdag 2020 is wat anders dan normaal, mogelijk kunt u niet op bezoek bij uw moeder. Wilt u uw moeder wel laten weten dat u aan haar denkt op Moederdag? Dan hebben wij een paar tips voor u!

Lees meer
Toners

Wat is een toner?

30 april 2020 - door Muriël

Bij de keuze voor een goede, nieuwe printer, is het handig om alle opties tegen elkaar af te wegen. Prijzen van de printers, maar ook de onkosten bij het maken van prints. Hiervoor moet u wel weten wat alles is. In dit advies behandelen we de vraag: wat is een toner?

Lees meer
Printers

Vind de beste printer voor thuis

21 april 2020 - door Muriël

Bent u op zoek naar een (nieuwe) printer voor uw thuiswerkplek? Dan helpen wij u hier graag bij. Vind de beste printer voor thuis met ons advies!

Lees meer
Printers

Uw zakelijke printer

15 april 2020 - door Muriël

Heeft u een printer nodig voor zakelijk gebruik? Het uitzoeken kan nog best een uitdaging zijn. Met ons advies weet u waar u op moet letten!

Lees meer
Overig

Waarom eieren met Pasen?

6 april 2020 - door Muriël

Pasen staat weer voor de deur, maar wat vieren we nu eigenlijk met Pasen? Wanneer is het Pasen en wat kunt u doen met Pasen? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet!

Lees meer

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld u nu aan!