Levenslange garantie op huismerkOp de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Overig

Blue Monday, zou houdt u uw goede voornemens vast!

Goede voornemens, bijna iedereen heeft ze wel voor 2020. De meeste mensen houden ze niet vol en Blue Monday is vaak het moment dat mensen de goede voornemens laten gaan. Maar hoe zorgt u er voor dat u de voornemens vasthoudt?

Lees meer
Ik wil advies over

De verschillen tussen de Brother printer series

14 januari 2020 - door Muriël

Wilt u een Brother printer gaan kopen? Maar weet u nog niet welke printer serie het meest past bij uw wensen? Wij hebben alle printers van de Brother printer serie voor u op een rijtje gezet!

Lees meer

HP printer installeren: draadloos

7 januari 2020 - door Muriël

Wilt u uw HP printer draadloos aansluiten op uw telefoon of tablet? In dit artikel leggen we uit hoe u dit eenvoudig doet.

Lees meer

De verschillen tussen de Epson printer series

3 januari 2020 - door Muriël

Gaat u een printer kopen? Dan is het merk Epson een goede keuze. Epson heeft verschillende printer series en wij hebben de verschillen hiertussen voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

De verschillen tussen de Canon printer series

24 december 2019 - door Muriël

Wilt u een Canon printer kopen? Dan is het handig om te weten wat de verschillen zijn tussen de Canon printer series, op deze pagina vindt u een uitleg over de verschillen tussen de series.

Lees meer

Welk printer type kan goedkoop printen?

17 december 2019 - door Muriël

Wilt u goedkoop printen maar weet u niet welke printer dan het meest geschikt is? Wij hebben een vergelijk voor u opgesteld op basis van 50 prints per maand. Vind uw printer!

Lees meer

3 manieren om uw printer te verbergen

10 december 2019 - door Muriël

Heeft u een nieuwe printer gekocht maar past hij niet direct bij uw meubilair? Wij hebben 3 tips hoe u uw printer kunt verbergen in het meubilair

Lees meer

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld u nu aan!