PrintAbout Black Friday Sale 2022

Ook dit jaar kun je weer genieten van veel voordeel tijdens de Black Friday-week bij PrintAbout. Zo ontvang je heel de week 15% korting op ons huismerk!

Dus heb jij nog nieuwe: cartridges, toners, drums of labels nodig? Dan is de Black Friday week bij PrintAbout, hèt moment om alles voor jouw printer te kopen.

Black Friday-week: 15% korting op huismerk!

Is dit de eerste keer dat je PrintAbout huismerk cartridges, toners of andere accessoires gaat aanschaffen? Dan kunnen we het heel goed begrijpen als je nog twijfelt. Dit is echter nergens voor nodig.

PrintAbout huismerk bevat inkt/toner die voldoet aan de ISO-normen, dit betekent dus dat de inkt/toner altijd van hoge kwaliteit is. 

Daarnaast zorgen we altijd dat onze producten zo optimaal mogelijk gebruikt kunnen worden, dus onze inktpatronen/toners zijn altijd volledig gevuld.

Jouw beste voordeel is natuurlijk de prijs. De prijzen van de originele producten stijgen met grote regelmaat, ons huismerk daarentegen niet. Nu met onze 15% Black Friday korting*, bestel je helemaal goedkoop alles voor jouw printer.

Bestel nu met 15% korting, alles voor jouw printer!

PrintAbout huismerk cartridges

15% Black Friday korting!

PrintAbout huismerk toners

15% Black Friday korting!

PrintAbout huismerk etiketten

15% Black Friday korting!

PrintAbout huismerk tapes

15% Black Friday korting!

* De actie loopt van 21 november 2022 tot en met 27 november 2022. De actie is alleen geldig op het huismerk. PrintAbout Premium Papier is uitgesloten van deze actie. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, behalve in combinatie met de stapelkorting. PrintAbout heeft het recht de actie, te allen tijde, in te trekken.